Connect with us
România U19 joacă marți cu Ucraina U19, într-un meci care îi poate duce pe tricolorii juniori la Europeanul din Finlanda. Vezi meciul aici.

Sport

România U19 – Ucraina U19 Scor final 1-2. Tricolorii mici ratează calificarea

România U19 Ucraina U19 Scor. România U19 a întâlnit azi Ucraina U19, într-un meci care putea duce naționala de juniori a României la Euro 2018 Under 19, o performanță imensă pentru tricolorii mici.

UPDATE: Romania a pierdut meciul, după ce a condus cu 1-0 în minutul 77. Olimpiu Moruţan a deschis scorul şi a fost eliminat după ce a primit al doilea galben pentru că şi-a dat jos tricoul.

Ucraineii au egalat în minutul 84, profitând de o gafă a lui Andrei Vlad şi au dat lovitura în minutul 90+2, reuşind să se califice la Euro 2018 Under 19.

România are șase puncte și este liderul grupei sale de la Turneul de Elită, în timp ce Ucraina este pe locul al doilea și are patru puncte. Doar câștigătoarea grupei merge mai departe, așa că juniorii ar putea să se califice și cu un egal.

Doar opt echipe vor merge la Europeanul care va avea loc în Finlanda. Primele cinci clasate vor merge și la Campionatul Mondial U20, competiție ce va avea loc în Polonia.

Până acum, România U19 a reușit să bată Serbia, scor 4-0 și Suedia, scor 2-1. Ucraineii au remizat alb cu suedezii și i-au învins pe sârbi cu scorul de 2-1.

Partida se dispută pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, iar intrarea va fi liberă. La meci va veni o parte din Peluza Latină, una dintre cele mai importante și spectaculoase facțiuni din galeria Petrolului.

România U19 Ucraina U19 Scor – Echipe probabile

România: A. Vlad – Haruț, Screciu, T. Băluță, Neciu – Vl. Dragomir, Dulca – Moruțan, Drăguș, Mățan – Sîntean.

Rezerve: Al. Costache, Micovschi, Boboc, R. Lazăr, L. Gheorghe, Trușescu, R. Moldoveanu, Merloi.

Selecționer: Adrian Boingiu

Ucraina: Kuceriuk – Mikolenko, Bondar, Snurițin – Safronov, Bieliaiev, Hahlov, Kornienko – Kașciuk, Supriaha, Buleța.

Rezerve: Kojuhar, Veremienko, Ceh, Kulakov, Musolitin, Kozîrenko, Remeniuk, Avramenko. Selecționer: Oleksandr Petrakov

Ar fi prima calificare a României U19 la un turneu final de CE, după ce am fost gazde în 2011. Apoi, la European, locul 3 în grupă ar putea fi suficient pentru o calificare la CM U20, unde nu am fost decât în 1981.

Sunt eligibili să joace fotbaliștii care s-au născut după 1 ianuarie 1999.

Din acest loc fac parte și fotbalișiâti cu prezențe în Liga I, printre care și Moruțan (FC Botoșani), Denis Drăguș (Viitorul), Robert Moldoveanu (Dinamo), Andrei Vlad (FCSB), dar și stranieri precum Vlad Dragomir (Arsenal) Marco Dulca (Swansea) sau Micovschi (Genoa).

Partida România U19 – Ucraina U19 poate fi urmărită în format live video pe canalul de Youtube al Federației Române de Fotbal.

Meciul va fi televizat de PRO X și Digi Sport, începând cu ora 19.00.

Citește și: România – Suedia. Cum se prezintă gazonul înainte de meciul de marți. La ce oră se joacă partida

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top