Connect with us

Sport

Șase cazuri de COVID-19 la Dinamo București

Sunt șase cazuri de COVID-19 la Dinamo București, conform Digi Sport. Șase jucători au fost depistați pozitiv, iar o anchetă epidemiologică va începe în cel mai scurt timp. Primul caz de infectare cu noul coronavirus a fost magazinerul echipei. Meciul Dinamo – Chindia, programat pentru astăzi, la ora 19:00, a fost amânat.

Șase cazuri de COVID-19 la Dinamo București

Clubul Dinamo va organiza o nouă sesiune de teste pentru COVID-19, la altă clinică, iar LPF așteaptă și a doua serie de rezultate. Sunt șase cazuri de COVID-19, conform Digi Sport. 

Din acest motiv, meciul Dinamo – Chindia, programat pentru astăzi, la ora 19:00, a fost amânat.

Cei 6 jucători sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuță și Vali Lazăr.

Pe lângă aceste cazuri, s-au mai înregistrat și altele în fotbalul din România. De exemplu, pozitiv la coronavirus a fost diagnosticat medicul echipei FC Botoșani, la fel și căpitalul echipei, un magazioner al clubului Dinamo, dar și doi fotbaliști de la Chiajna.

Pe 2 iulie 2020, FRF a anunțat infectarea primului arbitru. Este vorba despre un arbitru de Liga 2. În data de 4 iulie, Federația Română de Fotbal anunța infectarea celui de-al doilea arbitru. El fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus. Atunci, arbitrul a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada, iar colegii lui au intrat în izolare.

În urmă cu o săptămână Federația Română de Fotbal anunța infectarea celui de-al treilea arbitru. Fusese depistat pozitiv și retras de la delegări.

Coronavirus – date oficiale 15 iulie

Actualizarea se va face astăzi, de la orele 13 când Grupul de Comunicare Strategică va publica noi date.

Până ieri, 15 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 34226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24155 au fost externate, dintre care 22049 de pacienți vindecați și 2106 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.
Totodată, până în prezent, 727 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top