Connect with us
Scandal la Madrid Open! Președintele WTA, nemulțumit de prezența lui Ilie Năstase

Sport

Scandal la Madrid Open! Președintele WTA, nemulțumit de prezența lui Ilie Năstase

Presedintele WTA, Steve Simon, le-a felicitat pe finalistele turneului de la Madrid, Simona Halep si Kristina Mladenovic. Însă a precizat ca prezenta lui Ilie Nastase la ceremonia de decernare a trofeului a umbrit ziua de sambata.

Ilie Năstase, mustrat

El a mentionat ca a fost iresponsabil si inacceptabil din partea organizatorilor turneului sa ii confere fostului tenisman un rol oficial, in conditiile in care acesta este suspendat provizoriu de ITF.

„A fost o finala frumoasa si le felicit din suflet pe Simona si Kristina pentru prestatia lor extraordinara. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul ca domnul Nastase a fost invitat sa participe la ceremonia de decernare a trofeului. Nu avea ce cauta pe teren astazi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul sau jignitor si i-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigatiei.

CITEȘTE ȘI: Ilie Năstase, interzis la Roland Garros. Reacția fostului tenismen

CITEȘTE ȘI: Serena Williams răspunde replicilor lui Ilie Năstase

A fost iresponsabil si inacceptabil din partea Madrid Open sa ii confere un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier si la cele mai inalte standarde de profesionism si leadership, ceea ce nu s-a vazut astazi”, se arata in comunicatul semnat de Steve Simon, potrivit News.ro.

Nu este primul reproș pe care îl primește Ilie Năstase. Tenismenul a fost aspru criticat de presa internațională și de sportivi consacrați pentru comentariile sale cu tentă rasistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top