Connect with us
Scandal monstru între Anamaria Prodan și Gigi Becali: "Asta e de puşcărie ce face el"

Sport

Scandal monstru între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Asta e de puşcărie ce face el”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali ține de câteva zile bune și nu pare să se stingă. Gigi Becali o amenință pe impresară că îi va lua toți jucătorii, în timp ce ea îl acuză că trucurile la care apelează l-ar putea băga în pușcărie.

Anamaria Prodan nu se lasă cu una cu două

Se pare că cearta dintre cei doi este departe de a se termina. Deși zilele trecut Mitică Dragomir declara că cei doi se vor împăca cu siguranță, iar că războiul pare abia să înceapă. Becali a declarat recent că Anamaria nu va mai avea niciun jucător la FCSB. Acest anunț a revoltat-o pe soția lui Reghe, care îl acuză pe patron că acționează total greșit și ar putea ajunge la pușcărie.

Toți fotbaliștii de FCSB ar fi fost anunțați să rupă legătura cu Anamaria sau vor fi excluși. Această decizie a fost confirmată chiar de anamaria Prodan, într-un interviu pentru Fanatik.ro. Ea susține că jucătorii ei de la FCSB au fost înștiințați că nu mai pot colabora cu ea.

„A avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi, nu mai are niciunul. Au rupt toţi contractul (n.r. – cu Anamaria Prodan). Contractul sunt eu! Nu mă cunoaşteţi? Eu nu pun condiţii. Eu spun „Faci aşa“. Şi faci! Nu mai avea rost, nu se mai putea aşa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jigneşti aşa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici (n.r. – la FCSB)? Şi ce, dacă nu există club în lume aşa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Aşa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să ştie. Faci ce spune Becali = FCSB.”, a declarat Gigi Becali.

Anamaria ripostează și susține că ceea ce face Becali este de pușcărie și nu are scuză. Jucătorii au înștiințat-o rapid pe impresară de ce se întâmplă la FCSB.

„Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală (n.r. – preşedinte FCSB) s-a pus să caute avocaţi ca să-i scoată din contractele cu mine.   Gigi le-a promis jucătorilor că, dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB, dacă vor continua cu mine.”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top