Connect with us
Gigi Becali se mută la o mănăstire. Totul e ținut secret: "Nu știe nimeni unde e"

Vedete

Gigi Becali se mută la o mănăstire. Totul e ținut secret: „Nu știe nimeni unde e”

Gigi Becali s-a retras din viața publică, dar nimeni nu se aștepta că se va muta la mănăstire. Latifundiarul, care a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, grație declarațiilor sale savuroase, este pe cale să facă o schimbare totală în viața lui. Becali ridică o mănăstire într-o zonă retrasă, greu accesibilp, despre care nu multă lume știe.

Gigi Becali se mută la o mănăstire

Gigi Becali șochează pe toată lumea prin decizia vieții lui. Se pare că latifundiarul s-a apucat de construit o mănăstire în care are de gând să îmbătrânească. Are în plan să se mute acolo pentru ultimii ani din viață. Este, mai degrabă, vorba despre un schit situat într-o localitate din județul Vâlcea. Drumul până la schit este lung și greu accesibil, pentru că așa și-a dorit latifundiarul.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă”, spunea Gigi Becali în urmă cu un an.

Cu siguranță, de atunci și până acum, lucrările au avansat și probabil că schitul este aproape de a fi finalizat. Nimeni nu știe, însă, cum arată locul în care Becali se va retrage la bătrânețe. Se pare că el și-ar fi anunțat familia cu privire la planurile pe care le are în această privință.

Cei care îl cunoscu cu adevărat nu sunt surprinși de decizia lui, mai ales că știu cât de apropiat este de credință și instituția bisericii.

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând. Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef”, a declarat Ioan Becali la Pro X.

În urmă cu un an, Gigi Becali anunța că se retrage din viața publică, că nu va mai apărea la emisiuni sau în interviuri. El își justifica decizia prin faptul că orice declară este interpretabil și că în felul acesta face tot felul de păcate. Tot atunci a spus că nu-și mai dă cu părerea despre nimeni și își vede de afacerile lui și mai ales de familia lui.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top