Connect with us
Scene șocante în meciul Soranei Cârstea de la Wimbledon: "Te rog mult, ajută-mă"

Sport

Scene șocante în meciul Soranei Cârstea de la Wimbledon: „Te rog mult, ajută-mă”

Au fost scene șocante în meciul Soranei Cârstea de la Wimbledon. Sportiva româncă a reușit să obțină calificarea în turul al treilea, dar acest lucru a fost lăsat în plan secund de accidentarea horror a adversarei sale, americanca Bethanie Mattek-Sands.

În setul decisiv, americanca a alunecat în timp ce urca la fileu și a rămas întinsă pe jos, urlând de durere. Imaginile cu accidentarea tenismenei pot fi văzute în videoclipul de mai jos.

„I-am văzut genunchiul, care era într-o poziție nefirească. Ieșise cum n-am mai văzut niciodată ieșit un genunchi sau poate doar în filme. Mi s-a părut ca a durat enorm până a ajuns ajutorul medical. Bethanie Mattek Sands a stat pe gazon vreo 15 minute fără niciun fel de ajutor, ceea ce mi s-a părut mult prea mult! Am încercat să o ajut cât pot, atât eu, cât și soțul ei și fizioterapeutul. Încă îmi dau seama ce șoc am avut când am văzut genunchiul. Nu am avut ce să îi spun, fiindcă și ea era în stare de șoc și tot repeta: Sorana, ajută-mă, Sorana, te rog mult ajuta-mă”, a explicat Sorana.

Adversara sa nu a mai putut continua meciul, iar Sorana Cârstea a avansat în faza următoare.

Vezi și:Radu Banciu, mesaj dur pentru Simona Halep: „Este detestabilă!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top