Connect with us
Jucătoarea de tenis Serena Williams se căsătorește cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit.

Sport

Serena Williams se căsătorește cu unul dintre fondatorii Reddit

Serena Williams se căsătorește cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii site-ului Reddit. Numărul 2 WTA a făcut anunțul chiar pe site-ul creat de viitorul său soț, sub forma unui poem.

„În genunchi, a spus patru cuvinte şi eu am spus Da”, a scris Serena Williams pe Reddit. Jucătoarea de tenis a anunțat că cererea a avut loc la Roma, unde s-au cunoscut cei doi.

Alexis Ohanian a comentat la postarea viitoare sale soții, precizând că răspunsul Serenei l-a făcut cel mai fericit om de pe Pământ.

Data căsătoriei nu a fost încă anunțată. Williams este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă în viața personală. Tenismena nu a vorbit nicodată cu presa despre relația cu Ohanian.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au cunoscut în 2015 la Roma

Cei doi s-au cunoscut la Roma, în luna Mai a anului 2015. Serena participă în fiecare an la turneul pe zgură din orașul italian, în pregătire pentru Roland Garros.

Presa a aflat de idila celor doi abia în luna noiembrie a aceluiași an, când au apărut imagini de pe camerele de supraveghere dintr-un restaurant din San Francisco. În timpul întâlnirii un bărbat a încercat să îi fure telefonul jucătoarei de tenis, însă Serena l-a prins și și-a recuperat mobilul.

Serena Williams are 35 de ani. Jucătoarea de tenis are 71 de titluri WTA, din care 22 de Grand Slam. Sportiva a debutat la profesioniști în 1997. Pe parcursul carierei, Serena a câștigat peste 80 de milioane de dolari din tenis și din numeroasele contracte publicitare.

Citește și: Serena Williams, invinsa de Pliskova, pierde locul 1 mondial. Angelique Kerber este noul lider WTA

În luna septembrie a acestuia an, sora mai mică a lui Venus Williams a pierdut locul 1 în clasamentul WTA în fața jucătoarei germane Angelique Kerber, după 188 de săptămâni.

Alexis Ohanian are 33 de ani, și este co-fondator și director general al site-ului Reddit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top