Connect with us
Simona Amânar, fosta mare gimnastă a României, trece prin momente dificile după ultima sarcină. Medicii i-au interzis să mai facă un copil.

Sport

Simona Amânar, momente dificile după ultima sarcină

Fosta mare gimnastă româncă Simona Amânar a vorbit, la un post de televiziune, despre viața sa de familie și despre problemele medicale pe care le-a întâmpinat.

„Am un băiat mare de 15 ani care e ajutorul casei. Ștefania are 4 ani și jumătate, iar cel mai mic are aproape 7 luni. (…) Noi ne-am dorit ca al doilea să vină mult mai repede, dar nu știu ce s-a întâmplat. Am încercat și un tratament pentru că ne doream foarte mult și un al doilea copil… Dorința ni s-a îndeplinit și pot să spun că suntem o familie frumoasă, fericită, cu trei copii minunați”, a declarat fosta gimnastă.

Ea a spus că medicii i-au transmis că nu mai are voie să mai facă copii și că a întâmpinat probleme la ultima sarcină.

„Din punct de vedere medical nu mai am voie să fac copii, ne oprim aici. Important e să fiu sănătoasă pentru că și la a treia sarcină am riscat. Am născut toți copiii prin cezariană. (…) La ultimul copil, am ținut sarcină ascunsă pentru că am avut mici probleme, doctorul a spus că putea să fie sarcină extrauterina”, a mai spus Simona Amânar.

Simona Amânar s-a refăcut rapid după cele trei nașteri: „Nu mi-a fost foarte greu, dar nici ușor să revin la formă inițială, dar cei trei copii mă țin în formă (…) Mănânc orice, nu țin o dietă specială. Fac mișcare, mai ales datorită faptului că am fost sportivă”.

Citește și: Vești proaste despre Simona Halep

Citește și: Performanță uluitoare pentru Cătălina Ponor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top