Connect with us
Simona Halep a fost confirmată pozitiv cu noul virus

Sport

Simona Halep a fost confirmată pozitiv cu noul virus

Simona Halep s-a infectat cu noul virus. Anunțul a fost făcut chiar de către sportivă, pe contul ei de Twitter. Simona a spus că are simptome ușoare, că s-a autoizolat acasă unde va începe procesul de recuperare.

Simona Halep are coronavirus

Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Marea sportivă, Simona Halep, și-a anunțat fanii că a fost infectată cu noul virus. Halep a făcut anunțul pe contul personal de Twitter unde a spus că are simptome ușoare și că se află acasă, în izolare.

”Salutare tuturor, vreau să anunț că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am auto-izolat acasă și recuperarea merge bine, cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece cu bine prin asta împreună”, a spus jucătoarea română de tenis.

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, în Constanța, România. Este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019.

A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 2 mondial.

Situația numărului de infectări în România

Până astăzi, 31 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 241.339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total, 172.513 pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.753 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 2.448 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Conform actualizării de sâmbătă, 31 octombrie, în intervalul 30.10.2020 (10:00) – 31.10.2020 (10:00) au fost raportate 101 decese (63 bărbați și 38 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top