Sport

Simona Halep, declarații după vindecarea de covid-19. Prin ce a trecut sportiva

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au declarat că au contractat virusul și au vorbit despre evoluția bolii în cazul lor. Printre acestea se numără și Simona Halep, care și-a ținut fanii la curent în timpul în care era purtătoarea virusului. Așa cum a anunțat că s-a îmbolnăvit, a procedat la fel și atunci când, oficial, s-a vindecat. Celebra sportivă a vorbit despre simptomele cu care s-a confruntat în tot acest timp de izolare și despre părerea ei față de covid-19.

Simona Halep, simptome de covid-19

Simona Halep a fost una dintre persoanele publice care a contractat virusul covid-19. Tenismena și antrenorul ei au fost foarte surprinși de faptul că a contractat coronavirusul, deoarece a fost mereu foarte atentă, a respectat măsurile de protecție și a făcut tot posibilul pentru a se feri de acest virus.

Simona a comunicat foarte mult cu fanii în tot acest timp, ea fiind cea care a anunțat că s-a îmbolnăvit, printr-un mesaj pe rețelele de socializare. În plus, în timpul izolării, a oferit informații din care reieșea că se simte bine și se recuperează. Mai mult, și antrenorul ei a vorbit despre cum se simte și i-a asigurat pe fanii acesteia că este bine și că va reveni în forță.

Deși a dezvoltat o formă ușoară a bolii, Simona s-a confruntat cu simptome neplăcute de covid-19 și a avut nevoie de o perioadă bună de recuperare. Ea a vorbit despre experiența neplăcută și a explicat în ce a constat.

Astfel, ea a mărturisit că după covid-19 a avut nevoie de 10 zile de recuperare. În acest timp, ea a avut febră, dureri de cap şi dureri musculare. Deși a fost o formă ușoară, a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru un tratament corespunzător.

Ea a tras un semnal de alarmă pentru toată lumea, explicând că, deși s-a protejat la turnee, s-a îmbolnăvit și crede că a luat virusul în urma ieșirilor în oraș. În plus, ea le-a transmis tuturor să fie atenți și responsabili și să ajute la reducerea riscului de îmbolnăvire, pentru că, la fel ca mulți dintre noi, se teme de o eventuală carantină națională, mai ales după ce a mai stat două săptămâni izolată din cauza bolii.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul.”, a declarat Simona Halep.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More