Sport

Simona Halep, o nouă victorie. Sportiva câștigă și ajunge în sferturi

Simona Halep a participat azi la un meci în cadrul optimilor de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, împotriva lui Iga Swiatek. Meciul a fost unul destul de greu, având în vedere că ambele sportive sunt unele extrem de bune, însă Halep și-a demonstrat încă o dată aptitudinile sportive extrem de dezvoltate.

Simona Halep, victorie pe cinste

Simona Halep și Iga Swiatek s-au luptat azi în optimile de finală de la Australian Open 2021. Meciul s-a disputat fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Victoria de azi înseamnă că românca noastră va juca marți în sferturile de finală cu Serena Williams.

Jocul a fost unul extrem de strâns, pentru că ambele sportive au jucat bine și rezultatele au fost apropiate. Iga a fost la un pas de victorie, însă tenismena Simona a reușit să obțină rezultate mai bune.

Swiatek a câştigat primul set cu 6-3, după 38 minute de joc. Al doilea set a fost câştigat de Halep cu 6-1, un scor de-a dreptul impresionant. De-a lungul meciului, cele două au comis greșeli destul de grave, dar au reșit să se redreseze pe parcurs și revenirea Simonei a fost una în forță.

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată de Iga Swiatek (19 ani) în optimile de finală de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, turneu pe care Swiatek l-a câștigat în acel an. Cele două au mai jucat de mai multe ori una împotriva celeilalte.

Meciul trecut, Halep a învins-o pe Veronika Kudermetova. Pentru această performanță, ea a încasat un premiu de sfert de milion de dolari, respectiv $245,920. Suma crește odată cu victoria împotriva lui Iga Swiatek în optimi, suma ajungând la nu mai puțin de $403,463.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-14T12:41:53+02:00 12:41

Share
Scris de
Vladimir Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More