Connect with us
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Shenzen

Sport

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Shenzen

Simona Halep a început anul cu dreptul! Tenismena româncă s-a calificat în optimile de finală din cadrul Turneului de la Shenzen.

Un început de an de 5 stele pentru Halep

Halep a câștigat meciul cu sârboaica Jelena Jankovic (locul 54 în clasamentul WTA), cu scorul 6-1, 3-6, 6-3. Meciul face parte din primul tur al turneului din China. „Sunt fericită că am revenit și am jucat bine pe final. Mă simt bine aici și vreau să câștig cât mai multe meciuri”, a declarat Halep imediat după meci.

Disputa de pe zgură dintre Halep și Jankovic a durat aproximativ 48 de minute.

Din 15 august 2016, Simona Halep ocupă locul 4 în clasamentul WTA. Începutul anului trecut nu a fost unul tocmai învingător pentru Halep, însă 2017 se pare că i priește. Anul trecut, pe vremea aceasta, Halep era eliminată din turneele de la Australian Open, Doha și Dubai din primul tur.

Au urmat apoi Roland Garoos (cel mai ploios turneu, la propriu, din istorie), Wimbledon (unde a pierdut în fața Angeliquei Kerber) și apoi finala Rogers Cup Canada.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep speră ca 2017 să fie un mai bun, sportiva petrece Crăciunul în Australia

La US Open, Halep a ajuns până în sferturi. A fost învinsă de Serena Williams în trei seturi (6-2, 4-6, 6-3), iar la Wuhan a fost bătută de Petra Kvitova. La Turneul Campioanelor, Simona a câștigat un singur meci cu Madison Keys, apoi le-a pierdut pe următoarele, disputate cu Angelique Kerber și Dominika Cibulkova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top