Connect with us
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Montreal. Gratie acestui succes, ea va urca pe locul 4 in clasamentul WTA.

Sport

Simona Halep, in semifinale la Montreal

Simona Halep (5 WTA) a invins-o in sferturi pe Svetlana Kuznetsova (11 WTA) din Rusia, scor 3-4, 6-1, 6-1. In semifinalele turneului de la Montreal, constanteanca o va intalni pe castgatoarea duelului dintre  Daria Kasatkina s.i Angelique Kerber.

„Sunt foarte fericita ca am castigat in fata ei, pentru ca intotdeauna cand joc cu Svetlana (n.r. Kuznetova) imi este greu. Am fost putin nervoasa in primul set. Nu reuseam sa fiu agresiva, nu simteam mingea. Apoi am vrut doar sa lovesc mingea, sa fiu agresiva, sa-mi fac jocul. Am facut totul, am luptat, am jucat cat de bine am putut. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit sa ma sustina si sper sa ne vedem si maine”, a spus Halep dupa aceasta victorie.

Citeste si: Simona Halep nu participa la Jocurile Olimpice de la RIO

Citeste si: Halep a castigat BRD Bucharest Open!

Multumita acestui succes, Simona va urca pe locul 4 in clasamentul WTA de la inceputul lui august, devansand-o pe Agnieszka Radwanska.

Pentru performanta realizata pana acum la acest turneu, jucatoarea romanca va incasa un cec de 121,150 de dolari si 353 de puncte WTA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top