Categorii Sport

Simona Halep – Serena Williams, în sferturi la Australian Open. Halep pierde!

Update: Halep a pierdut meciul în fața Serenei Williams. Simona Halep – Serena Williams se dispută marți, 16 februarie 2021, pe Arena Rod Laver, de la ora 10.00. Este considerat meciul anului 2021 în tenisul feminin. Simona Halep este locul 2 WTA, iar Serena Williams este locul 11 WTA. Meciul poate fi urmărit Live video Online, în sferturile Australian Open 2021, dar și pe www.prosport.ro de la ora 10.00.

Meciul anului Simona Halep vs. Serena Williams

ACTUALIZARE Halep – Williams 3-6, 3-6: Game, set, meci. Simona Halep este eliminată de Serena Williams, scor 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 22 de minute.

Astăzi are loc marea confruntare între Simona Halep și Serena Williams. Este meciul anului 2021 în tenisul feminin. Cele două joacă în sferturile de la Australian Open. Halep este numărul 2 WTA, iar Williams este numărul 11 WTA. Se anunță un meci incendiar care va ține românii cu sufletul la gură.

Una dintre ele va ajunge în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Câștigătoarea va juca apoi împotriva jucătoarei Naomi Osaka.

Prima semifinalistă de la Australian Open 2021 este Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) care nu i-a lăsat nicio șansă lui Su-Wei Hsieh (Taipei, 71 WTA), scor 6-2, 6-2. Naomi o așteaptă în penultimul act pe câștigătoarea duelului Halep – Williams.

„Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge”, a spus Simona Halep.

Istoria jocurilor dintre românca noastră și sportiva americancă este de parte Serenei Williams, însă Simona Halep a reușit să câștige confruntarea de la Wimbledon din 2019. Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi în meciul dintre cele două mari sportive.

„În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Mă simt pregătită atât pentru un meci cu Simona Halep. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine. Voi fi pregătită pentru oricare dintre jucătoare”, a declarat Serena Williams.

Prima confruntare dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc în 2011 la Wimbledon. Meciul de astăzi este al douăsprezecelea dintre cele două sportive. 9-2 este scorul întâlnirilor directe dintre Williams și Halep.

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More