Connect with us

Sport

Simona Halep, ultimele detalii despre starea sa de sănătate! Ce spune sportiva

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, că s-a recuperat după probleme pe care le-a avut la piciorul drept şi care au obligat-o să se retragă de la Doha, luna trecută . Acum, sportiva se simte „pregătită” să debuteze la competiţia din Florida, care va fi una „foarte dificilă”, informează agenţia EFE.

Halep, revenită în competiţie în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, unde a fost învinsă în semifinale de japoneza Naomi Osaka, cea care a câştigat în final trofeu, a precizat că se simte „bine” şi „nu are probleme sau disconfort”.

„Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells. Au fost momente grele, însă acum m-am întors”, a spus reprezentanta ţării noastre, care va debuta joi la turneul de la Miami, împotriva franţuzoaicei Oceane Dodin.

„M-am antrenat din greu în aceste zile şi mă voi pregăti şi astăzi (miercuri). Mă simt pregătită să încep turneul. Va fi o competiţie foarte dificilă, cu siguranţă. Este un turneu important şi, din acest motiv, fiecare meci va fi greu. Însă mă aflu aici pentru a da tot ce am mai bun şi a încerca să câştig fiecare partidă pe care o voi disputa”, a asigurat Halep.

Chestionată în legătură cu preferinţele sale fotbalistice, Simona Halep a dezvăluit că urmăreşte evoluţiile echipei FC Barcelona, deoarece fratele ei este un fan al clubului catalan. Însă, chiar dacă îi „place” fotbalul, consideră că este „greu să urmăreşti un meci timp de 90 de minute”.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Usain Bolt își schimbă cariera! Atletul s-a alăturat unei celebre echipe

Jamaicanul Usain Bolt, fostul campion mondial al atletismului, retras din activitate după Campionatele Mondiale de anul trecut, va începe vineri antrenamentele alături de Borussia Dortmund, primul pas în tentativa sa de a se reconverti în fotbalist profesionist, a anunţat clubul german pe contul său Twitter.

În vârstă de 31 ani, Usain Bolt este deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m, având în palmares opt titluri de campion olimpic. În luna ianuarie, el a dezvăluit că se va pregăti în această primăvară alături de Borussia Dortmund, în tentativa sa de a deveni jucător de fotbal.

„Voi efectua un test în martie, la Dortmund, pentru a şti ce am de făcut cu această carieră (de fotbalist)”, a afirmat Bolt într-un interviu exclusiv publicat duminică de Sunday Express. De menţionat că atletul jamaican şi clubul german împart acelaşi sponsor.

„Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să semnez cu Manchester United. Dacă Dortmund spune că sunt suficient de bun, voi merge mai departe şi mă voi antrena foarte dur”, a asigurat celebrul sportiv.

„Am discutat cu Alex Ferguson şi i-am cerut să îmi pună o vorbă bună. El mi-a spus că dacă voi fi în formă şi pregătit, va vedea ce va putea face pentru mine”, a mai spus Bolt în interviul respectiv, adăugând că a discutat şi cu prietenul său Paul Pogba, mijlocaşul lui Manchester United.

Visul de a evolua pe Old Trafford i se va împlini în această vară, când Usain Bolt va disputa un meci de de gală, în favoarea UNICEF, Această partidă, organizată pentru a veni în ajutorul copiilor aflaţi în pericol în întreaga lume, va avea loc pe 10 iunie, a indicat Bolt într-un mesaj video difuzat luna trecută pe reţeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Andres Iniesta de la FC Barcelona se RETRAGE! Fotbalistul a făcut anunțul trist
Simona Halep nu s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top