Connect with us
Steaua si Concordia Chiajna joaca de la ora 21.30 in etapa a treia a Ligii 1. Afla cine televizeaza meciul si unde il poti urmari live online.

Sport

Steaua – Concordia Chiajna, ora 21.30. Unde vezi meciul LIVE ONLINE si la TV

Steaua Concordia Chiajna – Live online

Steaua joaca contra Concordiei Chiajna, in etapa cu numarul 3 din Liga 1. Ros-albastrii au un ascendent moral dupa calificarea in playoff-ul Champions League, in timp ce echipa din Chiajna vine dupa un esec usturator, scor 0-4, in fata celeilalte echipe ilfovene din prima liga, FC Volunari.

Duelul de azi este o reeditare a finalei Cupei Ligii din sezonul trecut, castigata de Steaua in prelungiri, printr-un gol marcat de Hamroun.

„Intotdeauna echipele care joaca impotriva noastra se mobilizeaza bine, alearga foarte mult, sunt dornici sa castige cu noi, deci trebuie sa fim pregatiti foarte bine, altfel vom intampina probleme, asa cum am intampinat in finala Cupei Ligii, unde am tratat anumite faze cu superficialitate”, a  spus inainte de meci Laurentiu Reghecampf.

„Pentru fiecare dintre fotbalistii nostri un joc cu Steaua este o provocare. Steaua este cea mai titrata echipa din fotbalul romanesc si cea mai in forma acum. Cu toate acestea noi speram sa avem un rezultat bun”, a delarat si tehnicianul ilfovenilor, Emil Sandoi.

Steaua Concordia Chiajna. Echipe Probabile de Start

Steaua: Cojocaru – Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Aganovic – Tudorie

Balgradean – Feussi, Tincu, Mamele, Bucurica – Melinte, Bruno Madeira – R. Raducanu, Ad. Cristea, N. Rosu – Pena

Partida va fi condusa de arbitrul Alexandru Tudor, ajutat la tuse de Vladimir Urzica si Ovidiu Artene.

Meciul dintre Steaua si Concordia Chiajna se disputa de la ora 21.30 si va fi televizat de DigiSport 1, Look Plus si DolceSport 1. Meciul poate fi urmarit live online pe site-ul televiziunii DigiSport, pentru abonatii RCS&RDS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top