Sport

Steaua FCSB are antrenor! Bogdan Vintilă preia lotul lui Gigi Becali

Bogdan Vintilă a fost anunțat de Gigi Becali, în această seară ca fiind noul antrenor FCSB.

Gigi Becali a anunțat, joi seară, că Bogdan Vintilă (47 de ani) este noul antrenor al echipei FCSB. Finanțatorul spune că a contat foarte mult faptul că tehnicianul a lucrat alături de Gheorghe Hagi.

Mâine (n. red. – vineri), la 10:15, o să vedeți noul antrenor. Nu mai e secret. Bogdan Vintilă este. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că a fost elevul lui Hagi. Vreau să joace filosofia lui Hagi. Așa i-am zis! Antrenament, antrenament, antrenament. Nu mai știu nimic altceva decât antrenament. Așa mi-a zis Hagi, că așa face el. Numai antrenament. Că eu am întrebat dacă face injecție cu fotbal. Nu, face antrenament! Pe majoritatea jucătorilor noștri, Vintilă îi cunoaște de la Viitorul. Am și vorbit cu Tănase înainte, l-am întrebat, a zis că are filosofia lui Hagi. Muncă, muncă, antrenament.”, a spus Becali la PRO X, joi seară, după FCSB-Guimaraes 0-0, în play-off-ul Europa League.

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone în funcția de antrenor, însă acesta a demisionat după eșecul cu Alașkert, din Europa League, scor 2-3. În locul său, interimatul a fost asigurat de Vergil Andronache.

În cariera sa, Bogdan Vintilă a fost antrenor secund la Concordia Chiajna, Galatasaray, FC Viitorul, și antrenor principal la FC Viitorul, România U17, FC Voluntari și Metaloglobus.

Cine este Bogdan Vintilă?

Bogdan Vintilă noul antrenor FCSB

Bogdan Argeș Vintilă (n. 27 februarie 1972, București, RS România) este un fost portar român. În 2002 jucat de 5 ori în naționala României. În noiembrie 2014 a devenit selecționer al reprezentativei U17 a României. După un an cu această echipă, a început să antreneze nou-promovata în prima ligă FC Voluntari.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More