Connect with us
Simona Halep VS Serena Williams Live Eurosport 2 Stream VIDEO | Finala Wimbledon

Știri

SIMONA ESTE CAMPIOANA!!! Simona Halep VS Serena Williams Primele Declarații

Simona Halep VS Serena Williams Live. Simona este campionă la Wimbledon 2019! Cel mai așteptat meci de astăzi este finala Wimbledon. Simona Halep și Serena Williams se luptă pentru marele trofeu de la Londra.  Meciul dintre cele două regine ale tenisului mondial este transmis live stream online și la TV de canalul Eurosport 2. ATENȚIE: ACEST ARTICOL SE ACTUALIEAZĂ ODATĂ LA 30 DE SECUNDE, DACĂ NU VEZI UPDATE-URI REAL TIME, APASĂ AICI.

Interviu Simona Halep dupa ce a câștigat trofeul Wimbledon 2019

LIVE – Simona Halep VS Serena Williams Live Eurosport 2

LIVE Simona VS Serena

Simona este campionă la Wimbledon 2019!

UPDATE 16:55: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 5-2. Break Simona Halep și va servi pentru meci.

UPDATE 16:53: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 4-2. Simona continuă să încânte în finala de la Wimbledon.

UPDATE 16:34: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 0-1. Serena Williams își face serviciul și este pentru prima dată în avantaj în meci.

UPDATE 16:34: Simona Halep – Serena Williams 6-2. SETTT Simona Halep. Sportiva noastră a avut o evoluție fantastică în primul set. 

UPDATE 16:31: Simona Halep – Serena Williams 5-2. Serena a câștigat al doilea game, dar Simona va servi pentru set.

UPDATE – SIMONA A CASTIGAT PRIMUL SET!

UPDATE ora 16:59 – 5-1 PENTRU HALEP!!

UPDATE 16:24: Simona Halep – Serena Williams 4-1. Serena Williams a spart gheața în meci și a câștigat primul game. Simona are avantajul celor două break-uri.

UPDATE 16:21: Simona Halep – Serena Williams 4-0. Simona câștigă pe propriul serviciu în stil de mare campioană. A terminat game-ul cu as.

Pasingul este pe linie după o lovitură uluitoare a Simonei!

SIMONA câștigă primul Set cu 4 la 1

UPDATE 16:21 – As la mediane ,4 la zero pentru Simona.

UPDATE – Simona a câștigat primele trei meciuri, scorul este 3 la 0 pentru Românca noastră. Nu uitați puteți vedea live stream mai jos.

VIDEO: Halep VS Williams live


UPDATE, ora 16:12 – Break făcut de Simona Halep! Serena deloc veselă că a fost bătută.

UPDATE, ora 16:02 – Serena Williams câștigă tragerea la sorți și alege să servească.

UPDATE, ora 16:01 – Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams a început. Meciul este LIVE Stream Eurosport 2.

Simona Halep VS Serena Williams Live Eurosport 2

Eurosport 2 transmite live la TV și online live stream finala Wimbledon 2019, dacă doriți să urmăriți online aveți următoarele optiuni:

  • Site-ul Eurosport – contra cost
  • Horizon GO – Abonatii UPC
  • Telekom Tv – Abonatii Telekom
  • Orange Tv – Abonatii Orange TV
  • HUFF.ro – live stream video Halep VS Williams mai jos.

Cunoaștem cei patru semifinaliști și cele patru semifinaliste de la Wimbledon. Ce zile frumoase ne așteaptă!

Sferturile de finală au venit și au trecut la Wimbledon, iar marii favoriți de pe tabloul masculin ne vor încânta cu prezența în ceea ce se anunță un final epic de turneu. De partea cealaltă, la feminin Simona Halep a făcut un meci grozav, calificându-se pentru a doua oară în carieră în semifinale la Wimbledon, unde o va întâlni pe Elina Svitolina.

Românca a început meciul cu stângul, fiind condusă rapid cu 1-4 de către Shuai Zhang. Faptul că jucătoarea din China câștigase ultimele două confruntări directe cu Halep nu era nici el semn bun, dar revenirea din primul set a fost una spectaculoasă. Fostul lider mondial a salvat patru mingi de break în game-ul următor, câștigându-l în final și clădindu-și revenirea.

Mai întâi a egalat la 4, apoi a dus setul în tie-break, unde jocul ei – devenit mai agresiv după începutul mai lent – i-a adus succesul. Căzută psihic, ratând din ce în ce mai mult și făcând față tot mai greu în fața lui Halep, Zhang a cedat relativ ușor în setul secund, 1-6.

Meci Simona Halep VS Serena Williams fianala Wimbledon Live Stream Online

Meci Simona Halep VS Serena Williams

Halep o va întâlni pe Elina Svitolina în semifinale – o cunoștință mai veche, cele două au jucat de opt ori împreună, dar niciodată pe iarbă, împărțindu-și victoriile. Pentru a ajunge în semifinale, Svitolina a învins-o pe surprinzătoarea Karolina Muchova. Jucătoarea cehă a început meciul excelent, conducând cu 5-2 în primul set înainte de a ceda cinci game-uri la rând pentru a-l pierde. Chiar și-n setul secund, Svitolina a fost condusă cu un break, 0-2, însă a revenit și l-a câștigat cu 6-4.

Pe partea cealaltă de tablou, Serena Williams și Alison Riske au produs un spectacol 100% american întins pe trei seturi. Dacă primul set i-a revenit lui Williams, 6-4, finalul celui de-al doilea a văzut-o pe Riske în control, impunându-se cu același scor. Aceasta a făcut chiar un break în primul game al decisivului, însă forța lui Williams a readus-o în meci imediat, iar fosta campioană s-a impus, 6-3. Barbora Strycova îi va fi adversară în semifinale după ce a produs cea mai mare surpriză a sferturilor feminine. Cehoaica a frânt inimile britanicilor, învingând-o pe Johanna Konta cu 7-6, 6-1. Într-o zi a revenirilor, și acest meci a adus una importantă, după ce Konta începuse bine și condusese cu 3-0 și 4-1 în primul set.

Competiția masculină îi are în continuare pe cei trei mari favoriți. Novak Djokovic nu a pierdut vremea și a trecut într-o manieră convingătoare de David Goffin. Belgianul i-a pus probleme sârbului în primul set, dar curând a fost nevoit să-i ateste superioritatea, iar Djokovic s-a impus în minimum de seturi, 6-4, 6-0, 6-2. Adversar îi va fi Roberto Bautista-Agut, care va juca pentru prima oară în semifinale la Wimbledon. Spaniolul a trecut în patru seturi de Guido Pella, 7-5, 6-4, 3-6, 6-3.

Nu în ultimul rând, semifinala visată de mulți încă de la tragerea la sorți, Roger Federer contra Rafael Nadal, va avea loc. La unsprezece ani după finala lor considerată de mulți cel mai bun meci de tenis din istorie, cei doi vor juca din nou împreună la Wimbledon, de data asta pentru un loc în finală.

Forma lui Nadal este remarcabilă, iar în fața lui Sam Querrey spaniolul s-a descurcat din nou de minune, câștigând cu 7-5, 6-2, 6-2 fără mari probleme. De partea cealaltă, Federer a început mai lent în confruntarea sa cu Kei Nishikori. Japonezul a câștigat primul set cu 6-4, dar nu i-a făcut față elvețianului în următoarele trei. Federer s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-4, 6-4.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top