Sport

Tragedie în lumea fotbalului. A fost împușcat mortal la doar 26 de ani

Tragedie în lumea sportivă. Familia cunoscutului fotbalist Serge Aurier, fundașul lui Tottenham, este în doliu după ce fratele acestuia a fost împușcat mortal în această dimineață în fața unui club de noapte. Băiatul în vârsta de 26 de ani a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Tragedie în lumea fotbalului. A fost împușcat mortal la doar 26 de ani

Christopher Aurier a fost împușcat mortal în această dimineață. Acesta a fost găsit de localnici întins pe pământ, în jurul orei 05:00, prezentând o rană la nivelul stomacului. Conform unui raport al Europe 1, el a fost rănit de două gloanțe trase în clubul din Kin, aflat lângă Boulevard de Thibaud, în noaptea tragediei. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a și decedat. Medicii nu i-au putut salva rana care era într-o stare avansată. Această veste a fost confirmată oficial de clubul de fotbal la care joacă Serge.

„Clubul confirmă cu tristețe știrile din presă conform cărora fratele lui Serge Aurier a murit la primele ore ale acestei dimineți. Îl susținem pe Serge în aceste momente dificile și cerem să fie respectată liniștea jucătorului și a familiei sale. Toți cei de la club trimit condoleanțe sincere lui Serge și familiei sale. Gândurile noastre sunt cu ei.”, a declarat Tottenham.

Precum fratele său, Christopher juca fotbal, însă la nivel de amatori. Acesta evolua pentru o echipă din liga a 5-a din Franța, Rodeo Toulouse, în trecut trecând pe la cluburi precum Racing Club de Lens, Gueugnon, Chantilly și Rebecq, fără a reuși să treacă la un nivel mai înalt.

Nu se cunosc încă motivele din spatele tragediei, dar, în trecut, tânărul decedat ar fi avut probleme cu legea. Acesta a fost arestat de poliția din Lille pentru că ar fi jefuit o prostituată împreună cu un prieten. De asemenea, și fotbalistul lui Tottenham a fost arestat în mai multe rânduri, ultima dată în anul 2019, fiind acuzat că ar fi agresat-o pe partenera sa de viață, Hecha Voigt.

 

 

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More