Connect with us
Tragedie în lumea fotbalului. A fost împușcat mortal la doar 26 de ani

Sport

Tragedie în lumea fotbalului. A fost împușcat mortal la doar 26 de ani

Tragedie în lumea sportivă. Familia cunoscutului fotbalist Serge Aurier, fundașul lui Tottenham, este în doliu după ce fratele acestuia a fost împușcat mortal în această dimineață în fața unui club de noapte. Băiatul în vârsta de 26 de ani a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Tragedie în lumea fotbalului. A fost împușcat mortal la doar 26 de ani

Christopher Aurier a fost împușcat mortal în această dimineață. Acesta a fost găsit de localnici întins pe pământ, în jurul orei 05:00, prezentând o rană la nivelul stomacului. Conform unui raport al Europe 1, el a fost rănit de două gloanțe trase în clubul din Kin, aflat lângă Boulevard de Thibaud, în noaptea tragediei. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a și decedat. Medicii nu i-au putut salva rana care era într-o stare avansată. Această veste a fost confirmată oficial de clubul de fotbal la care joacă Serge.

„Clubul confirmă cu tristețe știrile din presă conform cărora fratele lui Serge Aurier a murit la primele ore ale acestei dimineți. Îl susținem pe Serge în aceste momente dificile și cerem să fie respectată liniștea jucătorului și a familiei sale. Toți cei de la club trimit condoleanțe sincere lui Serge și familiei sale. Gândurile noastre sunt cu ei.”, a declarat Tottenham.

Precum fratele său, Christopher juca fotbal, însă la nivel de amatori. Acesta evolua pentru o echipă din liga a 5-a din Franța, Rodeo Toulouse, în trecut trecând pe la cluburi precum Racing Club de Lens, Gueugnon, Chantilly și Rebecq, fără a reuși să treacă la un nivel mai înalt.

Nu se cunosc încă motivele din spatele tragediei, dar, în trecut, tânărul decedat ar fi avut probleme cu legea. Acesta a fost arestat de poliția din Lille pentru că ar fi jefuit o prostituată împreună cu un prieten. De asemenea, și fotbalistul lui Tottenham a fost arestat în mai multe rânduri, ultima dată în anul 2019, fiind acuzat că ar fi agresat-o pe partenera sa de viață, Hecha Voigt.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top