Sport

Tragedie la o finală de tenis. Tatăl unei sportive a făcut infarct

Tragedie la o finală de tenis de la Santiago. Tatăl uneia dintre finaliste a murit, chiar în timp ce își urmărea fiica în timp ce joacă.

Tatăl sportivei chiliene, Daniela Seguel, locul 233 mondial, a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în tribună în timpul finalei turneului ITF de la Santiago. Daniela o înfrunta pe Paula Cristina Goncalves, relatează sport.es.

Jorge Seguel şi-a pierdut cunoştinţa în timpul setului doi al finalei dintre Daniela Seguel şi jucătoarea braziliană Paula Cristina Goncalves. Imediat, meciul a fost întrerupt. Tatăl sportivei chiliene a fost transportat la spital. Din nefericire, s-a constatat decesul său.

Tragedie la o finală de tenis. Daniela Seguel a abandonat

Daniela Seguel a izbucnit în lacrimi, iar adversara sa a încercat să o consoleze. Arbitrul a cerut ca jocul să continue. În momentul întreruperii, scorul era 6-4, 2-1 pentru Goncalves. Seguel nu a mai putut însă să joace până la final şi a abandonat la scorul de 4-4 în setul doi.

Citește și: Rezumat FC Viitorul-ASA Târgu Mureș SCOR FINAL 2-0

Cei aflați la finala de tenis au fost impresionați de drama prin care trece sportiva și au încurajat-o pe rețelele de socializare.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More