Connect with us
Un mare sportiv a fost ucid de covid-19. Ce a spus în ultimele zile de viață: „E groaznic, rugați-vă pentru viața mea!”

Sport

Un mare sportiv a fost ucis de covid-19. Ce a spus în ultimele zile de viață: „E groaznic, rugați-vă pentru viața mea!”

Un celebru luptător a fost ucis de nemilosul virus al momentului. Vasile Vicol era internat de câteva săptămâni în spital și se simțea din ce în ce mai rău, deoarece organismul lui era tot mai afectat din cauza virusului care a pus stăpânire. Înainte să moară, el le-a cerut celor apropiați să se roage pentru el și simțea tot mai mult cum se stinge.

Vasile Vicol, ucis de virus

Fostul sportiv se afla de mai mult timp internat în Constanța. Acesta s-a retras din activitate și a devenit polițist pe Litoral. Depistat cu Covid-19, Claudiu Pătrașcu a pierdut lupta cu boala după mai multe zile de chin, în care organismul lui se distrugea încet, încet. Timp de aproximativ 3 săptămâni, el s-a aflat la terapie intensivă, iar noaptea trecută a pierdut lupta cu boala.

Federația de profil, condusă de Răzvan Pîrcălabu, a făcut azi tristul anunț. Astfel, a transmis condoleanțe familiei îndurerate și a vorbit despre parcursul acestuia în lumea sportului, precizând că a rămas aăroape de luptători chiar și după ce nu a mai activat în acest domeniu.

„FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”, scrie pe pagina de Facebook oficială.

Pătrașcu a vorbit cu Vasile înainte de a muri, iar acesta i-a mărturisit că situația lui este extrem de grea, deoarece a dezvoltat o formă grea de coronavirus. Astfel, organismul lui nu răspundea la niciun tratament pe care medicii i-l administrau.

„Sper să mă revanșez dacă nu mor. La mine e nasoală treaba, am o formă gravă de COVID nou, nu răspunde la nimic virusul deocamdată. Mi-a afectat în totalitate ambii plămâni”, au fost cuvintele lui Pătrașcu.

Mai mult, Vasile a publicat o fotografie, la care a atașat o descriere dureroasă, prin care le cerea ajutorul celor dragi: „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. E groaznic, rugați-vă pentru viața mea!”

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top