Connect with us
Viitorul Dinamo, suporterii „incendiaza” Constanta

Sport

Viitorul – Dinamo, 100 de suporteri au „incendiat” Constanța înainte de meci

Viitorul – Dinamo se joacă astăzi de la ora 20:00 pe HUFF.ro și este transmis și la TV de Digi Sport, Look Sport și Telekom. 100 de suporteri Dinamo s-au dus la Constanța ieri seară și au „incendiat” străzile cu mesaje de suținere pentru câini. Meciul este live video, live stream și live text.

UPDATE: Viitorul – Dinamo SCOR Live video, Ioan Gheorghe s-ar putea întoarce. Breaking!

100 de suporteri au „incendiat” Constanța înainte de confruntarea Viitorul – Dinamo

100 de suporteri Dinamo au făcut spectacol aseară pe străzile din Constanța, înaintea meciului de azi cu Viitorul. Aceștia au aprins torțe și au cântat și recitat mesaje de susținere pentru echipa din Ștefan Cel Mare. Deși Dinamo n-a avut o evoluție bună în ultima vreme, suporterii incurajează echipa să bătă Viitorul în meciul din această seară.

VIDEO: 100 de suporteri, cântă și fac spectacol în Constața pe tărămul „Viitorul”.

Suporterii încă mai cred că Dinamo se salvează de la retrogradare, iar asta s-a văzut și prin spectacolul făcut pe tărămul FC Viitorul.

Mesajul Dinamoviștilor:

„Aproximativ 100 de fani au mers în această seară la hotelul unde sunt cazați jucătorii, să cânte și să poarte o discuție motivațională cu aceștia.

Fotbaliștii au ieșit din hotel și au stat în fața fanilor, la distanță. Suporterii-acționari i-au încurajat, au cântat și au aprins torțe. „Haide, bă, să ne revenim, bă! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine, poimâine și răspoimâine. Nu cedați! Haide că se poate, bă! Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor! Nu sunteți singuri! Suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”, a fost mesajul fanilor pentru jucători.

Asta e atitudinea suporterilor! Asta trebuie să fie mâine atitudinea pe teren! Nu cedăm! www.programddb.ro. Respect Câinilor din Constanța!”

Dinamoviștii înaintea cu FC Viitorul

Galeria Dinamo este cunoscută pentru spectacolul unic cu care se remarcă la fiecare confruntre și chiar dacă acum nu pot fi pe stadion din cauza interdicițiilor, suporteri au făcut spectacolul cu o zi înainte de meciul cu Viitorul.

„NU CEDĂM ! Asta e atitudine de suporteri! Asta trebuie să fie atitudinea pe teren mâine! PCH a făcut deplasarea la Constanța pentru a le transmite jucătorilor să intre pe teren cu fruntea sus și să joace în așa fel încât să poată ieși tot cu fruntea sus.”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top