Connect with us
Viitorul - Dinamo SCOR. Live video, Ioan Gheorghe s-ar putea întoarce. Breaking!

Sport

Rezumat video Viitorul – Dinamo SCOR 1-0. Live video. Se întoarce Gheorghe?

Rezumat video Scor Viitorul – Dinamo 1-0 un peultim meci definitoriu pentru soarta câinilor care sunt foarte aproape de retrogradare. Meciul este live livdeo mai jos și live text. Dinamo l-ar putea aduce înapoi pe jucătorul Ioan Gheorghe, pentru a salva echipa de la retrogradare.

LIVE BLOG. Viitorul – Dinamo SCOR 1-0. Rezumat video

Rezumat video Viitorul – Dinamo. Echipa din Ștefan Cel Mare a pierdut partida cu Viitorul cu scorul de 1-0.

MIN 90 – Meciul a fost prelungit cu 3 minute. Scor Viitorul – Dinamo 1-0.

Scor Viitorul - Dinamo 1-0

Scor Viitorul – Dinamo 1-0

MIn 86 – Ocazie URIAAAAAȘĂ!

MIn 77 – Rivaldo Vitor Borba Ferreira, iese de la Viitorul și intră George Ganea

MIN 76 – Fabrinni cartonaș galben

MIN 74 – Sancțiuni pentru Deian Sorescu și Valentin Lazar.

MIn 56 – Schimbare la Dinamo, iese Robert Moldoveanu și intră Daniel Popa

MIN 55 – Două schimbări la Viitorul.  Schimbare la Viitorul, iese Cosmin Matei si intra Aurelian Chitu. Iese Andrei Ciobanu
si intra Bradley de Nooijer

Schimbare la Viitorul, iese Cosmin Matei si intra Aurelian Chitu. Iese Andrei Ciobanu si intra Bradley de Nooijer

Schimbare la Viitorul, iese Cosmin Matei si intra Aurelian Chitu. Iese Andrei Ciobanu
si intra Bradley de Nooijer

MIN 52  – Ocazie pentru Viitorul! Damien Dussaut șutează cu peste poarta lui Straton

UPDATE 21:02 –  Meciul a revenit. Scor în min 46 – 1-0 pentru Viitorul.

UPDATE 20:48 – Scor la Pauză Viitorul Dinamo 1-0. Echipa câinilor pare să fie ceva mai interesată de jocul cu Viitorul, spre deosebire de cel cu Voluntari, și este mai prezentă în teren. A avut două mari ocazii de gol, în minutul 7 și minutul 30. Viitorul a deschis scorul în minutul 17.

Cartonaș Galben pentru Matei

MIN 42 – Lovitură liberă pentru Viitorul.

MIN 25 – Ocazie uriașă pentru Dinamo în poarta Viitorului, șutul bine pasat n-ajunge în poartă, dar încurajează echipa că poate recuoera scorul.

MIN 17 – GOOOOOL Viitorul. Scorul este deschis și Dinamo primește o nouă lovitură.

Gol Viitorul

MIN 7Ocazie pentru Dinamo! Șutul lui Ricardo Grigore se duce peste poarta lui Tordai.

​MIN 3 Viitorul are prima șansă la poarta adversă. Incursiunea lui Damien Dussaut a fost încheiată cu o centrare ratată, ajunsă în spatele porții adverse

MIN 1 A început meciul! Gazdele au avut lovitura de start. Live score aici.

LIVE SCORE Viitorul Dinamo SCOR 1-0

UPDATE 20:35 – Mai sunt 10 minute până la pauză, iar Dinamo pare să joace ceva mai viu de a acesată dată. Dinamo rămâne în pressing în meciul cu Viitorul și se luptă pentru recuperarea scorului deschis de Viitorul în minutul 17. O ocazie ratată a fost în minutul 30, a doua în poarta echipei lui Hagi. Nu uita sub playerul video vezi toate golurile video, momente importante și comentarii live blog.

Live video și live score. Pe Youtube poți vedea LIVE SCORE la meciul Viitorul – Dinamo. Începân cu ora 20:00 HUFF.ro actualizeaza în timp real scorul pe canalul de Youtube, dar și în acest articol. Mai jos vezi live video, golurile și comentarii sub live score.

Viitorul – Dinamo, un meci foarte important pentru echipa din Ștefan Cel Mare care este cu piciorul în groapa retrogradării din Liga 1 în Liga a 2-a.

Conducerea echipei pare să facă primul pas pentru a salva echipa de la retrogradare și vrea să-l aduca înapoi de la FC Voluntar pe Ioan Gheorghe, poreclit și „Mitraliera”. Dinamo ar trebui să plăteacă o clauză de 50.000 de euro dacă îl i-a înapoi pe Gheorghe.

”El avea calitate, dar era foarte greu atunci să joci doar cu copii, acum doi ani. Înțelegi? Gheorghe Ion este ce este acum, un fotbalist bun, care a ieșit la rampă datorită faptului că a jucat doi ani de zile constant la nivel de Liga 1 și a beneficiat de această regulă U21.

Are o instruire bună, la Dinamo, a întâlnit antrenori foarte buni la Dinamo. Cu seriozitatea pe care o are și o știu, iată că a reușit să iasă la suprafață. Mă bucur că Dinamo a activat această clauză”, a spus Florin Bratu, pentru Digi Sport, citat de Livetext.ro.

Live stream și live video Viitorul – Dinamo. Meciul este și live score

Meciul Viitorul – Dinamo este live video și live stream pe digisport.ro, digionline.ro, telekomsport.ro, looksport.ro. La TV poate fi văzut pe Look Sport, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

Abonații Vodafone Fix, fostul UPC, pot vedea meciul dintre Viitorul și Dinamo pe site-ul horizon.tv sau în aplicația Vodafone TV.

La Focus Sat există aplicația „Live TV” în App Store și Google Play sau pe site-ul furnizorului de cablu. Abonații Digi România, fostul RCS RDS pot urmări gratuit meciul pe site-ul disiport.ro/live.

Echipele de start

FC Viitorul: Tordai – Dussaut, Mladen, Ghiţă, Boboc – Ciobanu, Artean, Achim – Iancu, Rivaldinho, Matei
Rezerve: Căbuz – Dulca, De Nooijer, Pitu, Chiţu, Ganea, L. Munteanu, Casap, Iacob

Dinamo: Straton – Popescu, Puljic, R. Grigore – Sorescu, Lazăr, Răuţă, Fabbrini, Skovajsa – Moldoveanu, Montini
Rezerve: Piscitelli – Ehmann, Kilyen, Sin, Şerban, Bani Mustafa, Mihaiu, D. Popa, Borcea

Suporterii Dinamo au făcut spectacol ieri seară, înaintea meciului cu Viitorul

100 de suporteri din Peluza Cătălin Hildan s-au deplasat ieri la Constanța și au facut spectacol pe străzile orașului. Aceștia au cântat imnul Dinamo și au aprins torțe de susținerea înainte de meciul cu Viitorul.

„NU CEDĂM !
Asta e atitudine de suporteri!
Asta trebuie să fie atitudinea pe teren mâine!
PCH a făcut deplasarea la Constanța pentru a le transmite jucătorilor să intre pe teren cu fruntea sus și să joace în așa fel încât să poată ieși tot cu fruntea sus.”, au scris suporterii pe Instagramul „viata_de_caine11”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top