Connect with us
Viitorul - Vitesse scor live - Preliminarii Europa League

Sport

Viitorul – Vitesse scor final 2-2 Rezumat video – Preliminarii Europa League

Viitorul Vitesse scor final 2-2. Viitorul Constanța a scăpat printre degete victoria în meciul cu Vitesse Arnhem şi îşi scade şansele la calificarea mai departe în Europa League.

Elevii lui Hagi au condus cu 2-0, după dubla lui Drăguş din minutele 44 şi 49.

Viitorul nu a ştiut, însă să gestioneze avantajul, iar olandezii au marcat de 2 ori, prin Matavz şi Linsenn (54 şi 72). Constănţenii au rămas apoi în zece, după ce Artean a luat roşu pentru un fault dur, la mai puţin de 10 minute de când intrase în teren.

Pe final de meci, bara transversală l-a salvat pe Cojocaru de primirea celui de-al treilea gol la o nouă ocazie a olandezilor.

Rezumat video Viitorul Vitesse rezultat final 2-2

Initial

Elevii lui Gică Hagi au obținut calificarea în acest tur, după o victorie cu 2-0 în deplasare și un egal 0-0 în fața lui Racing Union Luxemburg.

Vezi aici scorul live al meciului!

Jocul echipei care câștiga campionatul în anul 2017 nu a impresionat contra luxemburghezilor, iar adversara de azi este cu mult superioară echipei pe care Viitorul a înfruntat-o în primul tur.

Vitesse Arnhem nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon, Eredivisie urmând a debuta pe 10 august 2018. În această vară, Vitesse  a disputat patru amicale cu Wolfsberger (1-2), Shakhtar Donetsk (1-4), Arsenal Tula (2-2) şi Lokomotiv Moscova (3-0).

Vitesse, echipă la care a evoluat și fostul internațional român Ștefan Nanu, a terminat sezonul trecut pe locul 6 în prima ligă olandeză. Formația are în lot doi jucători împrumutați de la Chelsea, portarul Eduardo și fundașul Jake Clarke-Salter.

Vedetele echipei sunt mijlocașul ofensiv Bryan Linssen, golgheterul din sezonul trecut, și atacantul sloven Tim Matavz.

În această vară, Vitesse a cheltuit aproape 2 milioane de euro în transferuri, cel mai important fiind atacantul slovac Matus Bero, adus de la Trabzonsport pentru 1,64 milioane de euro.

Ce spune Gică Hagi despre meciul cu Vitesse

Hagi a spus care va fi strategia pe care Ianis și colegii săi o vor avea în acest prim duel cu batavii și le-a cerut atacanților să fie mai inspirați la finalizare.

”Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem încredere în noi. Adversarul este unul agresiv, care pune multă presiune și este foarte bun pe contraatac.

Dar și nouă ne face plăcere să jucăm fotbal. Am o echipă tânără, cu jucători talentați, chiar dacă n-au experiență.

Pentru noi va fi un test, o oportunitate să arătăm că avem capacitatea de a ne impune jocul. Dar, trebuie să jucăm și la rezultat pentru că ne dorim să trecem turul.

Vrem să ne calificăm și în fotbal nimic nu e imposibil. Nu vom juca să nu primim gol, important pentru noi e să marcăm. Însă trebuie să existe echilibru. Sper ca atacanții noștri să fie mai inspirați”, a spus Hagi, la conferința oficială de presă.

Viitorul Vitesse scor live: Echipe de start

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Țîru, De Nooijer – Achim, Băluță, Vână – I. Hagi, Voduț, Drăguș.

Manager general: Gheorghe Hagi

Vitesse Arnhem: Eduardo – Karavaev, Thelander, Clark, Buttner – Serero, Bruns, Bero – Linssen, Matavz, Beerens.

Antrenor: Leonid Slutsky

Meciul începe la ora 18.00 și este arbitrat de italianul Davide Massa. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Filippo Meli şi Stefano Alassio, iar al patrulea oficial va fi Michael Fabri.

Partida este televizată de tvr 1 și TVR HD.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă oferă rezumatul video.

Citește și: Racing Union Luxemburg – Viitorul scor final 0-2 Rezumat Video. Preliminarii Europa League

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top