Connect with us
Armand Cristinoiu, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din viața de noapte a Bucureștiului a murit din cauza cirozei.

Vedete

A murit Armand Cristinoiu. Doliu în lumea mondenă

Armand Cristinoiu, în vârstă de 31 de ani, a murit de ciroză. Tânărul a ajuns de urgenţă la spital în urmă cu o săptămână. A fost transferat la o clinică din Viena, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Informația a fost confirmată de una dintre cele mai bune prietene ale sale, Denisa Nechifor, scrie b1.ro.

”Nu am multi prieteni. Si inca unul dintre ei nu mai este… Baiat cu suflet frumos, glumet si bun ! De ce oare?! Nu stiu… Sper sa fie mai bine acolo unde esti acum, Armand… Ai fost iubit si apreciat, asta am vazut si auzit toata ziua de astazi!”, a scris Denisa Nechifor pe Facebook.

Armand Cristinoiu era unul dintre cei mai cunoscuți oameni din viața de noapte a Bucureștiului.

Cazul şocant al lui Armand Cristinoiu a făcut deja înconjurul lumii mondene şi a lăsat multe vedete îndurerate. Printre acestea se enumeră şi fosta lui iubită, Simona Iftimi, care a trăit coşmarul ei în momentul în care că cel care i-a fost atâţia ani alături s-a dus.

Potrivit surselor din anturajul bărbatului de 31 de ani, citate de Spynews.ro, în ultimele momente de viaţă, când a aflat că este bolnav de ciroză în ultimul stadiu, Armand Cristinoiu şi-a sunat fosta iubită. Deşi avea o altă relaţie cu o altă femeie, tânărul a vrut să îi dea şi Simonei vestea tragică. Modelul nu a luat în seamă spusele fostului partener, alături de care a stat 5 ani, crezând că sunt aberaţii.

Șocul s-a produs în momentul în care aceasta a realizat că tănărul nu glumește. La câteva zile, el a decedat.

Citește și: Vestea soc a acestei zile! A murit de tanara, era iubita si cunoscuta de toata lumea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top