Connect with us
Actor faimos de la Hollywood, de nerecunoscut după ce s-a tuns zero

Vedete

Actor faimos de la Hollywood, de nerecunoscut după ce s-a tuns zero

La începutul anilor 2000 era cel mai râvnit bărbat de la Hollywood. Acum, actorul s-a transformat complet, după ce a apelat la o schimbare de look. A fost surprins pe străzile din Los Angeles tuns scurt și îmbrăcat cu pantaloni tip șort.

Este unul dintre cei mai versatili actori, pe care l-ai văzut transformat pentru tot felul de roluri. L-ai fi recunoscut acum, tuns zero?

Actor faimos de la Hollywood, de nerecunoscut după ce s-a tuns zero

Actor faimos de la Hollywood, de nerecunoscut după ce s-a tuns zero

Actorul a recurs la o transformare totală de look

Colin Farrell, cunoscut pentru rolul din „The Gentlemen” și-a ras complet părul. Actorul a fost surprins zilele acestea în Los Angeles, în timp ce ieșea de la sala de sport.

Colin Farrell, 44 de ani a fost nevoit să facă schimbarea de look pentru rolul din „The Batman”. El îl joacă pe Pinguin, rol pentru care au început filmările încă de anul trecut. Pentru acest personaj, transformarea actorului dintr-un bărbat carismatic și îngrijit, într-unul complet diferit, a fost extrem de apreciată de public.

Collin Farrel in rolul Penguin

Collin Farrel in rolul Penguin

Actorul este greu de recunoscut în rolul din Batman, fiind o surpriză chiar și pentru fani și colegi.

Rupert Penry-Jones, care-l joacă pe primarul din Gotham, Don Mitchell, a povestit că nici nu și-a dat seama că sub machiajul respectiv se află Colin.

Collin Farrell greu de recunoscut

Collin Farrell greu de recunoscut

„Am crezut că este un actor în rol secundar. Iar el continua să-mi vorbească foarte prietenos, ca și cum ne cunoșteam de mult timp, apoi am observa detaliile costumului. Avea o bretea pe picior si aceste cicatrice pe față și mi-am zis ‘Chiar au depus foarte mult efort cei de la machiaj pentru un rol secundar …apoi brusc am realizat: ‘La cum arată, acest tip l-ar putea juca pe Penguin. Dumnezeule, este chiar Colin Farrell! Apoi am ridicat privirea, eram aproape nas în nas cu el, ca să mă conving. Nu-ți puteai da seama că e Colin, uimitor”.
’””, a povesti Rupert pentru Digital Spy.

Collin Farrell a fost surprins zilele acestea cum pleacă de la o sală de fitness din Los Angeles. Probabil actorul apelează la multe antrenamente sportive, pentru a reveni la forma sa binecunoscută publicului. El s-ar fi îngrăşat mult pentru a intra în pielea Pinguinului din Batman. Va fi chiar urâţit cu ajutorul protezelor şi al machiajului.

Data de lansare a noului film Batman a fost amânată până în 2022, din cauza pandemiei.

Collin Farrel este binecunoscut pentru rolurile din filmele ”Alexandru”, ”Miami Vice” sau ”Recrutul”.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top