Actrița Abigail Breslin a dezvăluit că a fost violată!

Ultimul update: joi 27 aprilie 2017 17:37 Data publicării: joi 27 aprilie 2017 17:37
Autor , în Vedete

Actrița Abigail Breslin, cunoscută pentru rolul său din filmul Little Miss Sunshine, a dezvăluit că a fost violată în urmă cu mai mulți ani

„Nu am spus nimănui că am fost violată până acum. De ce? Am mai multe motive! În primul rând pentru că eram în stare de șoc și în negare. Nu voiam să conștientizez că am fost o victimă, așa că am preferat să mă comport ca și cum nimic nu mi s-ar fi întâmplat.

În al doilea rând, eu aveam o relație cu cel care m-a violat și mi-a fost teama ca nimeni nu o să mă creadă. Mă gândeam că oricum plângerea mea nu ar fi avut nicio rezolvare, iar el ar fi aflat și mi-ar fi făcut și mai mult rău. În al treilea rând, nu voiam să îmi rănesc familia și prietenii. Știam cât de mult i-ar fi afectat pe toți și nu am vrut să îi fac să treacă prin așa ceva”, a povestit Abigail Breslin.

Actrița, care a împlinit de curând 19 ani,  a mai spus că a fost diagnosticată cu șoc post-traumatic și a făcut terapie.

„Nu suport să fiu atinsă. Mă sperii și acum când mă bate cineva pe umăr, chiar dacă e vorba de prietenii mei”, a mai povestit Abigail.

Citește și: Fetiță de 12 ani, violată de tatăl vitreg, cu acordul mamei. Care era scopul

Citește și: Scrisoarea unei mame pentru tinerii care i-au violat fiica

Loading...
George Town, te iubim!
George Town, te iubim!
Sursa: Huff.ro
Comentarii