Connect with us
Actriţa Angelina Jolie va juca într-o dramă de război

Vedete

Actriţa Angelina Jolie va juca într-o dramă de război

Actriţa americană Angelina Jolie o va interpreta pe Maj în drama de război „Shoot Like a Girl”, film inspirat din viaţa pilotului de elicopter Mary Jennings Hegar, potrivit The Independent, conform news.ro.

Angelina Jolie, care se află în atenţia presei de când a anunţat divorţul de Brad Pitt, vrea să abată privirile de la viaţa personală şi să se concentreze pe cea creativă.

Variety scrie că actriţa este hotărâtă să apară în adaptarea pentru ecran a memoriilor „Shoot Like a Girl: One Woman’s Dramatic Fight in Afghanistan and on the Home Front”, care relatează adevărata poveste a lui Maj, Mary Jennings Hegar.

Hegar a salvat sute de vieţi atât în timpul operaţiunilor în misiunile de căutare şi salvare, cât şi cu elicopterele de tip Medevac, în Afghanistan. În plus, ea a participat la misiunea civilă de căutare şi salvare în California şi pe mare.

Angelina Jolie a părăsit domiciliul conjugal înainte să depună actele de divorţ

Cântăreața Adele, implicată în despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

În cel de-al treilea raid în Afghanistan, în 2009, a fost împuşcată în timpul unei misiuni Medevac, prin acţiunea ei salvând vieţile echipajului şi pacienţilor, câştigând Purple Heart, decoraţia militară SUA acordată în numele Preşedintelui SUA pentru cei care au fost răniţi sau ucişi în serviciu militar.

În 2012, maiorul Hegar a intentat un proces Secretarului Apărării protestând faţă de politica de excludere a femeilor ofiţer din luptă.

„Shoot Like a Girl” marchează primul proiect al Angelinei Jolie din 2010, de la „Salt”, film de acţiune care i-a marcat cariera cinematografică. În afară de „Maleficent” din 2014, şi continuarea lui la care se lucrează acum, actriţa s-a axat pe proiectele ei umanitare şi pe regie, lansând în 2014 „De neînvins/ Unbroken”, iar în 2015 „Pe malul mării/ By the Sea”, ambele criticate.

Angelina Jolie a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în anul 2000, pentru evoluţia ei din filmul ”Girl, Interrupted” şi a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 2009, pentru prestaţia ei actoricească din filmul ”Changelling”. De asemenea, vedeta americană a primit un Oscar onorific în 2014, pentru implicarea sa în acţiuni umanitare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top