Connect with us
Acum totul e clar! Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Vedete

Acum totul e clar! Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner au fost subiect de bârfă în ultima perioadă, având în vedere că cei doi nu s-au mai afișat împreună. Fanii nu au mai văzut fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare și astfel au apărut o mulțime de speculații conform cărora Mihaela și partenerul ei nu ar mai fi împreună. Iată că acum adevărul a ieșit la iveală.

Acum totul e clar! Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și iubitul ei

Mihaela Rădulescu nu a mai postat nicio fotografie cu Felix. Nici pe profilul său de Instagram, unde bărbatul este destul de activ, nu a mai apărut vreo imagine siropoasă alături de Mihaela. Fanii au presupus că ceva se întâmplă în relația celor doi.

Spre fericirea tuturor celor care îi apreciază pe Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vedeta tv a decis să posteze o nouă fotografie prin care a închis gura tuturor. Ea s-a pozat alături de iubitul ei, în natură, foarte relaxați și apropiați. Deși fotografia nu este una la fel de sexy precum cele cu care prezentatoarea tv și-a obișnuit fanii, aceasta a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive.

Mihaela Radulescu. sursa foto: instagram

Mihaela Radulescu. sursa foto: instagram

În ultima perioadă prezentatoarea tv își încântă fanii cu mesaje frumoase, de suflet, semn că se află într-o perioadă extrem de bună. Recent ea a decis să facă o mică pauză și să nu mai posteze pe rețelele de socializare și a mărturisit că face asta periodic. Pentru ea acesta este un obicei care o ajută enorm să se deconecteze.

”Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei.

Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială”, a scris Mihaela Rădulescu în urmă cu câteva zile pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top