Connect with us
Adda, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Vedete

Adda, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Celebra cântăreață Adda a ajuns pe mâna medicilor seara trecută. Vedeta le-a transmis fanilor săi ce a pățit prin postările de pe rețelele de socializare, explicându-le că suferă de o alergie, însă nu înțelege de unde a pornit totul. Fanii au reacționat imediat și i-au dat mai multe sfaturi cântăreței. Starea de sănătate a Addei este încă una precară și încă se află la spital.

Adda se luptă cu o alergie

Adda a avut parte de o noapte de groază. Aceasta a ajuns la spital ieri și și-a petrecut noaptea acolo, deoarece starea ei de sănătate nu a fost deloc una bună. Vedeta le-a transmis fanilor săi că se confruntă cu o alergie care a apărut de nicăieri, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis gânduri bune artistei, dar au sfătuit-o și să facă un test de covid-19, având în vedere că situația din România este una dificilă și cazurile de infectare au crescut considerabil. Vedeta a stat pe perfuzii și încă nu a plecat din spital. Azi a publicat o nouă fotografie în același loc, tot pe patul de spital. Ea nu a dat prea multe detalii despre afecțiunea pe care o are, dar a mărturisit că nu reușește sub nicio formă să scape de alergie.

Adda este una dintre cele mai celebre artiste din România. Piesele ei ocupă primele locuri în trending și sunt ascultate de o mulțime de oameni. Ea și soțul ei au participat la cel de-al treilea sezon Asia Express. Adda și Cătălin au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de acolo și au fost aspru criticați pentru momentele în care nu s-au înțeles deloc. Cu toate acestea, echipa lor a ajuns până în finală, reușind să ocupe locul trei. Ei au vorbit despre neînțelegerile lor și au explicat că s-au datorat faptului că amândoi sunt foarte încăpățânați și nu o lasă deloc moale, însă rezolvă imediat problemele și nu pot sa supărați unul pe celălalt.

„Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm.”, a declarat Adda.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top