Connect with us
Adda, dezvăluri la un an de la participarea în Asia Express: "Îmi pare rău că..."

Vedete

Adda, dezvăluri la un an de la participarea în Asia Express: „Îmi pare rău că…”

Adda și soțul ei, Cătălin au făcut parte dintre vedetele participante la Asia Express 2019. Ieri s-a împlinit un an de când cei doi au plecat cu emoție spre experiența vieții lor. Cei care au urmărit emisiunea, și, în special parcursul celor doi, știu ce echipă puternică au format și cum s-au descurcat la cele mai grele probele din competiție. Adda își amintește cu nostalgie de tot ce a însemnat Asia Express și vorbește despre cum a marcat-o această aventură.

Adda și Cătălin, nostalgici după Asia Express

Adda este una dintre vedetele care au participat în emisiune Asia Express, produsă de Antena 1, și prezentată de către Gina Pistol. Ieri, 18 octombrie, s-a împlinit un an de când ea și soțul ei, Cătălin Rizea, au plecat în aventura vieții lor.

Cântăreața își amintește cu mari emoții ziua în care și-au luat bagajele și au plecat spre necunoscut. Zborul spre Filipine avea să marcheze sezonul cu numărul 3 al reality show-ului Asia Express.

Pe concurenți îi aștepta Drumul comorilor, în Filipine și Taiwan. Adda spune că a fost o competiție foarte intensă, care a testat relația dintre ea și soțul ei. Artista este de părere că pe micile ecrane s-a văzut și s-a simțit doar 1% din ce a fost acolo cu adevărat.

„M-a apucat nostalgia! Mâine, 19 Octombrie, se face un an de când am plecat în aventura vieții noastre de cuplu. Nu mai are rost să zic cum a fost intens, fooooarte intens. Ideea e că dacă nu ne-a despărțit Asia Express, nu ne mai desparte nimic. Îmi pare rău ca la Tv se vede și se simte 1% din ce a fost acolo.”, a spus Adda.

Fără doar și poate, fanii emisiunii, care au văzut toate cele trei sezoane, știu cât de greu este în Asia Express. Lipsa hranei, căldura excesivă și probele epuizante au întins la maximum nervii concurenților, care, au cedat rând pe rând.

La fel ca toată lumea, și Adda a mai cedat, dar a avut nădejde permanentă în soțul ei care a echilibrat-o. S-a întâmplat și invers, și astfel, echipa Adda-Cătălin a ajuns foarte aproape de finala concursului. Deși a fost extrem de greu, artista spune că ar lua-o oricând de la căpăt în această aventură.

„Ar fi tare sa se inventeze un dispozitiv care să te facă sa vezi cu adevărat ce se întâmplă, să simți mirosul, fooooameeeaaaa, căldura, oboseala, GUUUSTUL, nervii, dorul de casă, adrenalina și fucking BUCURIA că ai reușit să ajungi din punctul A în punctul B și nu ai MURIT pe drum. Mâine ne-am întoarce acolo! Jur! Dați Swipe Left ca să vedeți niște poze pe care nu le-am postat niciodată!”, a fost mesajul artistei.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top