Connect with us
Asia Express Taiwan live stream online și live text 5 aprilie 2020

TV

Asia Express Taiwan live stream online și live text 5 aprilie 2020

Asia Express Taiwan începe pe 5 aprilie 2020, la Antena 1 live stream și online, dar și live text pe HUFF.ro. Cele 5 echipe au ajuns în noua cursă care va fi mult mai grea conform producătorilor Asia Express. Echipele se vor adapta greu la noua cultură și nou mediu din Taiwan, iar problele vor fi mai grele.

Asia Express Taiwan live text și live stream din 5 aprilie 2020

Gina Pistol prezentatoarea Asia Express

Gina Pistol prezentatoarea Asia Express

Antenaplay și alte platforme transmit live stream online Asia Express, care a ajuns la etapa din Taiwan. LIVE TEXT-ul începe la ora 20:30, ora la care Antena 1 difuzează show-ul. Nu uitați că acum sunt 4 ediții de pe săptămână, de duminică până miercuri, dupa Observator Sport de, la Antena 1 și online pe platformele de live stream.

Echipele Calificate în cursa Asia Express Taiwan

Au fost disponibile doar 10 bilete de avion pentru plecarea din Filipine în Taiwan, iar bătălia pentru a prinde cursa spre Drumul Comorilor a fost mare.

HUFF.ro a organizat și un concurs și a oferit 10 abonamente AntenaPlay pentru fanii emisiunii Asia Express pentru a putea urmări timp de 3 luni live stream Antena 1.

Iată echipele care au ajuns în Taiwan

  • Speak și Ștefania
  • Alina și Carmen
  • Adda și Cătălin
  • Răzvan Fodor și Sorin Bontea
  • Abagiu și Radu

Live stream online Antena 1

În acest articol ți-am dat cele mai multe variante de a urmări Asia Expres live stream.

Dacă nu ești în niciuna din situațiile de mai sus sau ești în strănătate sunt și variante de live stream Antena 1 gratuite pe care din păcate noi nu le putem afișa aici. Site-urile nu difuzează legal transmia live a televiziunilor, dar o simplă căutare pe Google vă dă răspunsul. Aveți grijă cu aceste site-uri, nu instalați programe și evitați să acceptați diverse extensii. Live stream Antena 1 pe alte site-uri neoficiale pe .

Așadar exemple de urmărit v-am dat. Astăzi de la ora 20:30 Asia Express Taiwan începe. Nu uitați că acum sunt patru zile de difuzare: duminică (5 aprilie 2020), luni, marți și miercuri.

Gina Pistol va ghida concurenții pe noul drum și cu siguranță adrenalina va crește la maxim în Taiwan.

Voi ce credeți se vor adapta concurenții ușor la noua lume în care au ajuns? Vor reuși să accepte cultura, mâncarea. Credeți că probele din Asia Express Taiwan vor fi mai grele?

Comentați pentru că puteți avea parte de surprize, mai punem la bătaie 10 conturi de Antenaplay, iar și concursul va lua în considerare și comentarii din acest articol. HUFF.ro va face live text în fiecare zi de difuzare Asia Express unde veți vedea evoluția concurenților, fotografii, dar și imagini video.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top