Connect with us
Adele este de nerecunoscut, după ce a slăbit 50 de kg. Fanii au fost șocați

Vedete

Adele este de nerecunoscut, după ce a slăbit 50 de kg. Fanii au fost șocați

Adele arată de nerecunoscut! O nouă imagine cu artista i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Recent Adela a împlinit 32 de nai, coazie cu care a postat o fotografie în mediul online, iar reacțiile au fost ăe măsură. Corpul ei este de invidiat, după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 50 de kilograme.

Adele este de nerecunoscut, după ce a slăbit 50 de kg. Fanii au fost șocați

Adele nu mai postase o fotografie cu ea de la sărbătorile de iarnă, însă acum a profitat de ocazie și le-a dat tuturor șansa să vadă cât de bine arată. Nimeni nu se aștepta la un astfel de rezultat, deși în presă au mai apărut diverse fotografii făcute de paparazzi. Ea le-a mulâumit tuturor pentru urările primite cu ocazia zilei sale de naștere și a ținut să scrie câteva cuvinte frumoase și la adresa tutror celor care luptă în prima linie cu noul tip de coronavirus.

Adele

Adele

”Mulțumesc pentru urările de ziua mea de naștere. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în acest timp nebun. Aș dori să le mulțumesc tuturor lucrătorilor medicali din prima linie care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri”, a transmis artista tuturor.

Fanii au copleșit-o cu mesaje pe artistă, iar unii chiar s-au arătat îngrijorați de numrăul mare de kilograme pe care Adele le-a pierdut. Mulți susțin că ea ar fi slăbit totuși prea mult, că ar fi trebuit să se oprească mai devreme.

Dieta pe care a urmat-o artista se numește Sirtfood și implică consumul unor alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Persoanele care aleg să urmeze aceastp dietă consumă multe fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top