Adelina Pestrițu, mesaj trist pe internet. Fanii au reacționat imediat: „Adică… Te despărți??”

16.02.2021
Adelina Pestrițu, mesaj trist pe internet. Fanii au reacționat imediat: „Adică… Te despărți??”

Adelina Pestrițu a publicat un mesaj trist pe pagina de Facebook și pe Instagram. Mulți dintre urmăritorii vedetei nu au înțeles exact prin ce trece, drept urmare, au întrebat-o direct: „Adică… Te despărți??”.

Adevărul este cu totul altul și nu are legătură cu relația sa. Din păcate, Adelina Pestrițu a pierdut pe cineva drag în acest weekend. Vedeta a anunțat pe Instagram că trece prin momente grele și apoi a făcut o pauză de la internet pe perioada weekendului.

Acum, a revenit, cu un mesaj trist, dar prin care arată că a înțeles că viața merge mai departe.

„Sunt lucruri pe care trebuie sa le acceptam exact asa cum vin in viata noastra. Si sunt momente in care trebuie sa respiram adanc si sa mergem mai departe. Din nou aici!”, este meajul

Adelina Pestrițu l-a pierdut pe Nobby, cățelușul ei de 11 ani

Nobby, bichonul care o însoțea peste tot și apărea în multe dintre fotografiile Adelinei Pestrițu, a murit.

Vedeta a anunțat pierderea suferită printr-un mesaj pe Instagram.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby” a scris Adelina Pestrițu, pe o fotografie cu Nobby.

Și soțul Adelinei Pestrițu a publicat un mesaj prin care se înțelege regretul pentru pierderea pe care a suferit-o familia lor.

Adelina Pestrițu era foarte atașată de animăluțul său de companie, drept urmare a simțit nevoia să ia o pauză de la rețelele de socializare pe parcursul weekendului. Nici luni nu a postat nimic pe internet. Abia marți a revenit, cu o fotografie în care apare singură, prin care transmite că a revenit, semn ca va fi la fel de activă pe social media, după cum erau urmăritorii săi obișnuiți.

Adelina Pestrițu și-a iubit enorm cățelușa

La un moment dat, Adelina Pestrițu povestea despre relația pe care o avea cu animalul său de companie și cum l-a cunoscut.

„Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull.”, a declarat Adelina în urmă cu câțiva ani.