Connect with us
Adelina Pestrițu, lovitură grea chiar de Valentine's Day. Și-a pierdut cea mai bună prietenă: „Te plâng acum...”

Vedete

Adelina Pestrițu, lovitură grea chiar de Valentine’s Day. Și-a pierdut cea mai bună prietenă: „Te plâng acum…”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, care se bucură de mare succes în mediul online. Jobul de influencer îi priește și chiar a fost premiată în acest sens de mai multe ori. Astăzi, când ar fi trebuit să se bucure de această zi minunată și să petreacă frumos alături de soțul ei, a avut parte de o lovitură tragică: animalul său de companie, celebra cățelușă Nobby, a murit.

Adelina Pestrițu și-a piedut animalul de companie

În ultima perioadă, cățelușa Adelinei Pestrițu nu s-a simțit prea bine, însă Adelina spera că aceasta se va vindeca și nu o va pierde. Din păcate, patrupedul nu a mai putut lupta și a murit. Celebrul influencer a fost profund marcată de această pierdere și a postat un mesaj emoționant pentru cea mai bună prietenă pe care a avut-o vreodată.

Adelina a postat o fotografie cu celebra Nobby și a mărturisit că nu era pregătită pentru această despărțire care a marcat-o complet. Ea i-a mulțumit animalului său de companie că i-a fost alături timp de 11 ani și a declarat că îi este dor de energia pe care o emana patrupedul.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby” a scris Adelina Pestrițu.

Și soțul Adelinei a postat o fotografie cu animăluțul, însoțită de un mesaj emoționant.

Nobby a fost un cățel foarte iubit. Adelina avea mare grijă de ea și o plimba peste tot. Nobby a devenit celebră și în mediul online, pentru că stăpâna ei i-a făcut și un cont de Instagram unde posta mai mereu momente interesante din viața cățelușei care ducea cu adevărat o viață de vedetă.

De când s-a născut și Zeny, ea a fost foarte apropiată de cățelușă. Cele două se jucam împreună și cățelușa era extrem de protectoare cu micuța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top