Connect with us
Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă. Care este prețul de pornire

Vedete

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă. Care este prețul de pornire

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. S-a retras de pe micile ecrane, dar continuă să fie foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Deseori organizează tot felul de concursuri cu premii pentru fanii ei, dar astăzi a făcut o postare specială. Adelina și-a scos la licitație rochia pe care a purtat-o în ziua nunții.

Adelina Pestrițu renunță la rochia de mireasă

Adelina Pestrițu renunță la rochia de mireasă. Vedeta a luat decizia de a scoate la licitație rochia de mireasă pe care a purtat-o în 2019. Adelina s-a alătura unui proiect caritabil prin care va ajuta la modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Câmpulung-Muscel. Ea este dispusă să renunțe la una din cele două rochii de mireasă pe care a purtat-o în 2029 la nunta cu Virgil Șteblea.

Licitația va fi deschisa publicului din mediul online și se va desfășura pe pagina de Facebook a asociației La Primul Bebe.

Campania umanitară se numește Vreau să contez și se desfășoară în parteneriat cu Primăria Câmpulung Muscel. Scopul strângerii fondurilor este modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Câmpulung-Muscel, iar suma necesară este de 300.000 de euro.

Cei care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Prețul de pornire al licitației a fost de 500 de lei și în scurt timp a ajuns la 10.000 de lei.

Cel sau cea care va oferi suma cea mai mare va intra în posesia rochiei pe care a purtat-o Adelina în ziua nunții ei cu Virgil. Este vorba despre o rochie unicat, creată de o casă de modă din Spania.

„Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare. Preţul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitaţie şi să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”, a spus Adelina Pestriţu.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top