Connect with us
Adelina Pestrițu, din nou însărcinată? Imaginea care a creat controverse

Vedete

Adelina Pestrițu, din nou însărcinată? Imaginea care a creat controverse

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai mari influenceri ai momentului. Adelina este o femeie de succes, care are colaborări cu oameni importanți din mai multe industrii. Este urmărită în mediul online de un număr mare de fani, care au ajutat-o să ajungă la un nivel așa de mare. Se consideră o femeie împlinită, deși a mai avut și câteva greutăți de-a lungul timpului, însă are de ce să fie fericită. Are un soț care o face fericită, a devenit și mamă și se gândește chiar și la un al doilea copil. O imagine postată recent i-a dus pe toți cu gândul că acest plan deja ar fi fost pus în aplicare.

Adelina Pestrițu, prima imagine cu posibila burtică de gravidă

Adelina Pestrițu radiază de fericire în ultima vreme, deși a avut o perioadă foarte grea. Vedeta a fost infectată cu noul virus al momentului, motiv pentru care a fost internată și a primit tratamentul corespunzător. Aceasta a urmat indicațiile medicilor, a beneficiat de atenția acestora și a reușit să treacă peste această întâmplare nefericită, care i-a adus o mulțime de critici din partea celor din jur.

Vedeta a ales să vorbească despre experiența ei și lupta pe care a purtat-o cu virusul, prezentând în amănunt clipele grele pe care le-a trăit. Pentru asta, mulți au taxat-o și au acuzat-o că ar fi fost plătită să spună că s-a îmbolnăvit, însă ea contrazice acestea afirmații, pe motiv că nimeni, cu excepția celor care au trecut prin asta, nu poate înțelege cât de greu îi este unei persoane infectate cu Covid-19, care se confruntă și cu simptome.

Cu toate acestea, Adelina este bine acum și petrece timp prețios alături de familia ei. Împreună cu soțul și fetița ei, a plecat într-o excursie în Turcia, pentru a se relaxa și a se bucura de câteva zile libere. Aceasta i-a ținut la curent pe fanii ei, publicând fotografii și filmulețe cu fiecare loc pe care l-a vizitat și fiecare moment interesant din Antalya.

Niciun detaliu nu a trecut neobservat de fanii Adelinei. Într-o fotografie postată de soțul ei, Adelina apare într-o ipostază inedită. Virgil ține mâna exact pe abdomenul vedetei, iar aceasta radiază de fericire alături de cea mică, așezându-și și ea mâna peste cea a soțului, formând un tablou perfect. Există posibilitatea ca Adelina să fie din nou însărcinată, pentru că ea a declarat de mai multe ori că vrea să devină din nou mămică. Comentariile de la fotografie au fost oprite. Probabil cei doi soți s-au gândit că imaginea poate provoca controverse.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top