Connect with us
La scurt timp după despărțirea de Speak, Adelina Pestrițu a postat o fotografie pe Facebook însoțită de mesajul "dragoste adevărată".

Vedete

Adelina Pestrițu și-a găsit dragostea adevărată! Despre cine e vorba

Adelina Pestrițu a făcut luni anunțul despărțirii de Speak, după doi ani și jumătate de relație. Bruneta nu pare foarte afectată de destrămarea relației, dacă e să ne luăm după postările acesteia de pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce anunța despărțirea de cântăreț, Adelina Pestrițu a postat pe contul de Facebook o fotografie cu cățelușul său, însoțit de textul „dragoste adevărată”.

Citește și: Adelina a rupt tăcerea! A spus totul despre despărțire!

Postarea a strâns zeci de mii de aprecieri, însă unii dintre fanii fostei asistente TV și-au exprimat regretul față de despărțirea de Speak. „Indiferent de persoana si de situatie nu e bine sa judecam,imi pare rau ca v-ati despartit.Erati frumosi impreuna”, este unul dintre mesaje.

Au existat și fani care i-au sugerat Adelinei că ar trebui să se întoarcă la Liviu Vârciu: „Acum după atât timp trebui sa te vedem alaturi de Liviu. Tbx si astept impacarea voastra Adelina”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top