Connect with us
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Vedete

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Iată că numărătoarea inversă a luat sfârșit, iar cel mai așteptat eveniment al anului a început. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit, iar emoțiile au fost foarte mari. Vă prezentăm primele imagini de la nuntă.

Astăzi, 20 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Vedeta a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă așa cum a visat dintotdeauna.

Citește și: Ce ținută a ales Adelina Pestrițu pentru fiica ei în ziua nunții. Zenaida este frumușică foc! 

Înainte cu o zi de nuntă, Adelina Pestrițu a făcut petrecerea burlăcițelor, unde au fost invitate cele mai apropiate prietene ale vedetei. Proaspăta doamnă Șteblea le-a făcut cadouri impresionante domnișoarelor de onoare și s-au distrat până târziu în noapte.

Adelina Pestrițu a îmbrăcat prima rochie de mireasă și arată spectaculos. Buchetul de mireasă cu siguranță va stârni mari controverse, pentru că vedeta a ales cale, iar surpestițiile spun că acestea aduc ghinion.

‘Prima rochie este o creatie la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona’, a spus Adelina Pestrițu.

Verighete cu diamante

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales imediat verighetele, iar acestea sunt extrem de frumoase. Cei doi au decis ca bijuteriile să fie la fel și să fie bătute în diamante.

‘Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale și făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumusețează atât mâna unei femei, cât și a bărbatului, lucru destul de rar întâlnit la bijuteriile universale.
Am ținut să fie ambele identice. Atât eu cât și Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină și bătute în diamante.’, a mărturisit Adelina Pestrițu pe blogul personal.

În ziua nunții, fosta prezentatoare TV a decis să poarte o pereche de cercei cu diamante. ‘În același timp am decis să port cercei-bobițe cu diamante pentru că îi consider finuți și potriviți pentru orice eveniment din viața unei femei’, a mai spus Adelina.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top