Connect with us

Știri

Ce ținută a ales Adelina Pestrițu pentru fiica ei în ziua nunții. Zenaida este frumușică foc! 

Nu doar Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au arătat perfect în ziua nunții lor. ci fiica celor doi, Zenaida Maria.

La nuntă, Adelina Pestrițu a ales o ținută extrem de elegantă pentru fiica ei și a lui Virgil Șteblea, Zenaida Maria. Micuța a purtat o rochie de culoare albă, prinsă în talie cu o curea de culoare roz. Ținuta Zenaidei a fost completată de un accesoriu de cap format dintr-o bentiță cu un imensă fundă albă.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Mireasa Adelina Pestrițu a fost surprinsă în ipostaze pline de tandrețe cu micuța ei la cununia religioasă. Cununia religioasă are loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobanților, în Capitală.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi fac nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

La nunta ei, Adelina Pestrițu poartă două rochii de mireasă. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante.

FOTO: Sorin Cioponea

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top