Ce ținută a ales Adelina Pestrițu pentru fiica ei în ziua nunții. Zenaida este frumușică foc! 

Ultimul update: sâmbătă 20 iulie 2019 22:21 Data publicării: sâmbătă 20 iulie 2019 22:12
Autor , în Știri

Nu doar Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au arătat perfect în ziua nunții lor. ci fiica celor doi, Zenaida Maria.

La nuntă, Adelina Pestrițu a ales o ținută extrem de elegantă pentru fiica ei și a lui Virgil Șteblea, Zenaida Maria. Micuța a purtat o rochie de culoare albă, prinsă în talie cu o curea de culoare roz. Ținuta Zenaidei a fost completată de un accesoriu de cap format dintr-o bentiță cu un imensă fundă albă.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Mireasa Adelina Pestrițu a fost surprinsă în ipostaze pline de tandrețe cu micuța ei la cununia religioasă. Cununia religioasă are loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobanților, în Capitală.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi fac nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

La nunta ei, Adelina Pestrițu poartă două rochii de mireasă. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante.

FOTO: Sorin Cioponea

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii