Connect with us
Adevărul despre Vulpița. Ce face când nu apare la Acces Direct

Vedete

Adevărul despre Vulpița. Ce face când nu apare la Acces Direct

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, oamenii sunt curioși să afle cu ce se ocupă Vulpița atunci când nu apare pe micile ecrane, mai ales acum, de când nu a mai apărut la TV din cauza faptului că a fost infectată cu Covid-19.

Adevărul despre Vulpița. Ce face când nu apare la Acces Direct

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, drept pentru care unii se bucurau că au scăpat de soții Stegaru, în timp ce unii regretau că a încetat spectacolul.

Deși s-a întors la viața de vedetă de la București, se pare că nici la Blăgești nu a dus-o prea rău. Chiar dacă a plecat pentru un timp, Veronica Stegaru nu a renunțat la figurile de star și s-a făcut remarcată în satul natal, unde se pare că are și câțiva fani.

Astfel, Vulpița s-a comportat așa cum o face și în București și a avut parte de susținere și din partea familiei sale, care a ajutat-o să realizeze filmulețul pe care l-a încărcat numaidecât pe canalul său de YouTube. Veronica Stegaru s-a filmat în lanul de porumb, imitând, de fapt, un vlogger din Vaslui care le spune abonaților săi că porumbul este uscat din cauza secetei.

„Fraților, unde am ajuns. În coceni. Ia uitați…sunt toți uscați, pârliți…cred că de la secetă, de la apă. Nu e niciunul bun. V-am pupat și cam asta… V-am arătat și vouă cum este câmpul. Aici este câmpul meu. Vă place câmplul meu.” a spus râzând Veronica Stegaru.

Când s-a întors de la Blăgești, Vulpița a acuzat probleme de sănătate și simptome specifice noului coronavirus, drept pentru care a fost supusă testului. Acesta a ieșit pozitiv și la fel și cel al lui Viorel, ceea ce i-a făcut să lipsească din emisiune.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top