Connect with us
Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu și-a cunoscut fratele mai mic. Cu ce a greșit tatăl ei

Vedete

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu și-a cunoscut fratele mai mic. Cu ce a greșit tatăl ei

Liviu Vârciu, în vârstă de 39 de ani, a fost unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Acum, acesta s-a așezat la casa lui, este un tată devotat și are grijă de familia sa. De mai bine de două luni, băiețelul lui s-a născut, iar Liviu trebuie să aibă grijă acum de trei copii. Deși el are o relație frumoasă cu fiica sa cea mare, Carmina și sunt foarte apropiați, se pare că aceasta nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic, iar problema ar fi chiar la tatăl său.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu și-a cunoscut fratele mai mic. Cu ce a greșit tatăl ei

Îndrăgitul Liviu Vârciu o duce foarte bine în ultima perioadă. În plan profesional, lucrurile merg ca pe roate.  Tocmai a semnat un contract avantajos cu Antena 1, pentru a prezenta emisiunea “Rămân cu tine”, un show de dating, ce va fi difuzat din 4 august, în fiecare luni și marți, de la 20:30. De asemenea, în plan financiar, lucrurile s-au mobilizat considerabil, el reușind să scape de o mare parte din problemele financiare.

În afară de asta, Vârciu este un bărbat împlinit și în plan familial. El a devenit tătic de băiat, îndeplinindu-și o mare dorință.Cu toate acestea, fericirea lui este umbrită de faptul că fiica lui, Carmina, se află la sute de kilometri de el, la Timișoara și, astfel, se văd extrem de rar. De altfel, fata de 18 ani nu și-a cunoscut încă frățiorul și asta din două motive.

Conform lui Vârciu, aceasta ar fi fost ocupată cu bacalaureatul, cu înscrierea la facultate, pentru care și-a dedicat mare parte a timpului, ceea ce ar fi împiedicat-o să vină în București. Neoficial, Carmina suferă pentru că se simte dată la o parte de tatăl său, pe care a a ajuns să îl vadă foarte rar. Cei doi nu au avut niciodată o relație foarte apropiată, însă în ultima vreme ar fi reușit să se înțeleagă mai bine.

Astfel, Carmina ar fi amânat momentul în care să-l cunoască pe fratele său vitreg din cauza faptului că se simte rănită și subapreciată. În plus, nu vrea să ia prea mult contact cu familia tatălui său, în care nu se regăsește deloc.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top