Connect with us
Adi Sînă a fost infectat cu noul coronavirus. Cântărețul s-a îndepărtat de Anca Serea și de copii

Vedete

Adi Sînă a fost infectat cu noul coronavirus. Cântărețul s-a îndepărtat de Anca Serea și de copii

Adrian Sînă este unul dintre artiștii care au fost infectați cu virusul SARS COV – 2. Când și-a dat seama că a luat virusul s-a gândit, în primul rând, la familia lui – la Anca Serea și copiii lor. Adi s-a autoizolat și a făcut toți pașii obligatorii care se fac în astfel de situații.

Adi Sînă a fost infectat cu noul virus

Adi Sînă a povestit pe Facebook că primele simptome au apărut pe 2 noiembrie și imediat a luat decizia de a se autoizola. A plecat de lângă soția sa, din dormitorul matrimonial și s-a retras în mansarda casei, departe de Anca și de copii, pentru a-i proteja. Totul a început cu frisoane și temperatură de până la 39, 6.

“Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol”, a declarat Adi Sînă.

A fost un chin pentru el să stea departe de familie, chiar dacă împărțeau aceeași casă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar artistul s-a întors în sânul familiei sale.

Adi Sînă și Ana Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din România. Cei doi au împreună șase copii pe care îi cresc și îi educă într-un mod deosebit.

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață.”, a declarat Anca Serea pe blogul ei.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top