Connect with us
Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn. Riscă să fie excutați silit

Vedete

Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn. Riscă să fie excutați silit

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Mariajul lor rezistă și lucrurile stau foarte bine între ei acum, chiar dacă au mai existat și mici neînțelegeri și s-a vorbit chiar și despre divorț din cauza infidelităților artistului. Familia lor este una numeroasă, cu șase copii, motiv pentru care și cheltuielile sunt mari. Se pare că în plan financiar, lucrurile nu stau bine pentru Anca și Adi, iar afacerile lor au fost foarte afectate de pandemie.

Anca Serea și Adi Sînă, îngropați în datorii

Anca Serea și Adi Sînă au o familie foarte numeroasă. Cei doi soți muncesc mult pentru a asigura un trai bun celor șase copii pe care îi au și sunt implicați în multe proiecte și afaceri. Cu toate acestea, se pare că pandemia i-a afectat considerabil și pe cei doi antreprenori, iar banii le dau mari bătăi de cap de ceva timp.

Se pare că nici vedetele nu sunt ocolite de probleme în această perioadă dificilă. Conform unor surse, Anca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro, pe care trebuie să le plătească urgent. Având în vedere că trei dintre copiii lor învață la cea mai cunoscută școală privată, costurile privind educația sunt foarte ridicate, iar celor doi părinți le-a fost dificil să le achite.

Astfel, nu au mai plătit taxele aferente, iar cei de la conducerea instituțiilor de învățământ au luat măsuri. Instituția a anunțat-o pe Anca de faptul că a cam rămas restantă și că acum are de plătit în plus și dobânda, conform contractului pe care l-a semnat. Inițial, suma era de 2.136 euro, iar mai apoi a crescut la 3.642 euro. Sentința e una executorie, iar vedeta a avut timp 10 zile să atace hotărârea oficialilor. Ea riscă să fie executată silit pentru neplata acestor datorii.

O bancă românească a a obținut acordul judecătorilor de a trece la executarea silită în ceea ce o privește pe Anca Serea, dar și a unei societăți administrate de Sînă. Acesta ar mai avea de plată la un credit din 2016  aproximativ 3.400 euro.

Cu toate acestea, familia Serea-Sînă locuiește într-o casă de 500.000 de euro din Cernica. Au decis să se mute aici pentru a avea mai mult spațiu, având șase copii. Situația lor financiară nu părea deloc precară vara trecută, când ai locuit la mare timp de o lună, alături de întreaga familie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top