Connect with us

Vedete

Adrian Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară

Adrian Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară, cu Sandra Bachici. Cei doi au spus „Da” chiar astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, la starea Civilă a Sectorului 1 al Capitalei.

Ceremonia de astăzi a fost însă mai mult o formalitate legală pentru cei doi. Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit în prima zi a anului trecut, pe o plajă din Cuba. Mariajul nu a fost recunoscut însă și în România, deoarece divorțul fostului fotbalist de ce de-a doua soție, Consuelo, nu fusese legalizat și la noi. Ceremonia de pe plaja cubaneză a fost astfel considerat ca fiind o logodnă.

Adrian Mutu și Sandra vor deveni părinți în aprilie

Adrian Mutu și Sandra Bachici urmează să devină părinți în cursul acestui an, în luna aprilie. Tânăra de 23 de ani este însărcinată cu primul copil al cuplului. Astfel, Adrian Mutu va deveni tată pentru patra oară. Fostul fotabalist are un fiu, pe Mario, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu și două fete, Adriana și Maya, rezultate din căsătoria cu Consuelo Matos.

Citește și: Nicolae Mitea s-a căsătorit în SECRET cu Irina FOTO

Sandra Bachici, noua soție a celui supranumit „Briliantul”, este extrem de fericită că va deveni mamă. Frumoasa brunetă postează des fotografii pe contul ei de socializare în care explică prin ce trece în timpul sarcinii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top