Connect with us
Adriana Bahmuțeanu s-a trezit cu polițiștii la ușă! Vedeta de televiziune a relatat pe contul personal de socializare ce s-a întâmplat.

Vedete

Adriana Bahmuțeanu, cu polițiștii la ușă: „Terminasem o filmare…

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o surpriză neplăcută. Vedeta de televiziune s-a trezit cu poliția la ușă! De fapt, oamenii legii au făcut o greșeală și au confundat adresa fostei soții a lui Silviu Prigoană cu adresa de la care primiseră sesizarea.

Ea a relatat incidentul pe Facebook.

„Ieri seara stăteam liniștită în casa mea. Terminasem o filmare, mă demachiam, totul era în parametrii, ăla micu’pe olita la desene, ăla mare se juca la computer. Când. ..cioc…cioc la ușă. …surprinsa, întreb cine e ? Politia, îmi răspunde o voce dura, deschideți urgent!!! Deschid, evident, încerc sa îmi păstrez calmul sa nu simtă copiii, văd doi polițiști cam nervoși care-mi spun ca au primit o sesizare ca în casa mea e un mare scandal și ca au venit sa vadă care-i treaba. În fine…După îndelungi parlamentari îi invit în casa, sa vadă copilul pe olita, sa vadă și computerele, și cățelul și sa constate ca organu’ ca nu-i niciun scandal.

Citește și: Adriana Bahmuteanu indragostita! Cine este barbatul care o curteaza insistent FOTO

După alte parlamentari lungi în care încercăm sa-i conving ca nu locuiește nicio doamna Alexandrina la mine-n casa se primește un mesaj prin stație. …greșisera adresa….nu era la mine…era la blocul alăturat. …în fine, își cer scuze domnii polițiști și le zic așa, ca gluma, pai bine, domn, dacă mă aruncam și eu pe geam de spaima ca artistul ăla, ce se mai întâmpla, mă aveați pe conștiința? ??? Lăsați, doamna, zic ei, ca sunteți mai tare ca ăla și va sta bine în cămașă de noapte….așadar, am scăpat cu viață și de data ăsta. …. P.S….. poza cu olita e cu dedicație ptr domnii care m-au deranjat, ca sa fie convinși ca nu I-am mințit cu nimic, jur!!! Bine ca n-am sărit balconu’ cu tot cu olita!!! P.P.S. pozele sunt puțin blurate ca mi-am tremurat mana….de emotie”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top