Connect with us
Adriana Bahmuțeanu nu crede în diagnosticul Corneliei Catanga. De ce ar fi murit artista de fapt

Vedete

Adriana Bahmuțeanu nu crede în diagnosticul Corneliei Catanga. De ce ar fi murit artista de fapt

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații năucitoare cu privire la decesul Corneliei Catanga. Se pare că vedeta nu crede deloc în diagnosticul pe care medicii i l-au pus marii artiste, ci este de părere că aceasta ar fi murit de inimă rea. Cornelia Catanga se confruntase cu foarte multe probleme spre finalul vieții ei. Artista a suferit enorm pentru că nu avea o casă și își pierduse toată averea.

Ce crede Adriana Bahmuțeanu despre decesul Corneliei Catanga

Într-un interviu pentru Antena3, Adriana Bahmuțeanu a declarat că ea este de părere că marea artistă Cornelia Catanga s-a stins de supărarea. Vedeta a spus clar și răspicat că nu se poate ca diagnosticul să fie Covid-19, mai ales că la spital Cornelia Catanga a ajuns cu infarct. Testul pozitiv ar fi ieșit ulterior, la o a doua testare.

Aceasta este o acuzație pe care a făcut-o și soțul Corneliei. artistul Aurel Pădureanu. El este complet devastat după moartea soției sale. Au fost momente dramatice astăzi în cimitir, unde a avut loc o înmormântare foarte restrânsă, doar cu persoanele apropiate.

„Înțeleg că doamna Catanga a murit de Covid-19, deși dânsa a ajuns la spital cu stop cardiac. Cred că domnul Pădureanu e distrus de durere, nu mai are putere să lupte. A fost amenințat și înfricoșat când a vorbit la spital cu reprezentanții DSP.

Părerea mea este că a murit de infarct, nu de Covid. Dacă ar fi avut Covid, s-ar fi contaminat și apropiații. Înțeleg că și domnul Pădureanu e sănătos.

Părerea mea este că a murit de inimă rea, de supărare. A făcut un stop cardiac. A fost ținută în spital timp de mai multe ori până au venit rezultatele testului de Covid. Îmi pare rău că am pierdut o mare artistă. Trăim niște vremuri incredibile. Nu cred că se mai poate rezolva ceva. Înțelege că domnului Pădureanu i s-a deschis un dosar penal. Gândiți-vă ce e în sufletul dânsului când soția este în sicriu”, a declarat Bahmuțeanu la Antena 3.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top