Connect with us
Alanis Morissette, jefuita de propriul impresar

Vedete

Alanis Morissette, jefuita de propriul impresar

Probleme mari in viata cantaretei Alanis Morissette. Vedeta a descoperit a descoperit ca in buzunarul ei umblau… chiar cei care o reprezinta, ii negociaza contracte sau ii gestioneaza afacerea.

Alanis Morissette si-a dat in judecata reprezentantii pentru un presupus jaf de 4,7 milioane de dolari. Compania care ii gestioneaza datele si negociaza concerte si aparitii in diferite programe de televiziune, GSO, se ocupa si de alti artisti renumiti precum Beyonce sau Mariah Carey.

Clipe cumplite pentru Cornelia Catanga. Vestea care a socat-o pe cantareata

Jonathan Schwartz, capul acuzatiilor, este destul de cunoscut in lumea muzicii americane, fiind apropiat de artistii de muzica pop-rock si una dintre figurile cu intrare la diferite evenimente.

Alanis isi acuza propriul reprezentant ca a fost lacom si a luat mai mult decat partea sa din contracte. Cantareata sustine ca Schwartz a furat atat de mult incat a ajuns la un calcul de aproape 5 milioane de dolari, si asta doar in ultimii ani.

Site-ul de scandal tmz.com scrie ca Alanis Morissette a fost furata din prima zi in care l-a contractat pe Schwartz. Din 2007 si pana acum ar fi vorba de un furt care culmineaza cu 15 milioane de dolari. Alanis Morissette este una dintre cele mai cunoscute cantarete si compozitoare din lume. Printre piesele cu care a ramas in memoria tuturor se numara „Ironic”, „Everything” si „Guardian”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top