Alertă la Antena 1! Vulpița, suspectă de coronavirus. Mai mulți angajați au simptome specifice

23.07.2020
Alertă la Antena 1! Vulpița, suspectă de coronavirus. Mai mulți angajați au simptome specifice

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, însă tânăra a revenit din nou la Acces Direct. Acest lucru nu a durat prea mult, pentru că Veronica din nou a lipsit de la emisiune pentru că s-a simțit rău. Surse sigure au declarat că Vulpița ar fi suspectă de coronavirus, la fel și Viorel, dar și alte vedete și angajați ai trustului cu care ei ar fi intrat în contact.

Alertă la Antena 1! Vulpița, suspectă de coronavirus. Mai mulți angajați au simptome specifice

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Conform unor surse din televiziunea cu care Vulpița colaborează, aceasta a avut probleme de sănătate, precum febră și vărsături, la puțin timp după ce s-a întors de la Blăgești, scrie Wowbiz.ro. Aceasta a petrecut acolo aproximativ o săptămână, după care s-a întors în capitală cu trenul. Vulpița ar fi avut contact cu multe persoane care seară de seară se strângeau în fața porții sale. Se pare că au existat și incidente, atunci când mai mulți bărbați dubioși au încercat să intre noaptea peste Veronica.

Viorel ar avea și el anumite simptome și este considerat suspect. Panica în televiziune s-ar fi extins inclusiv la nivelul șoferilor și cameramanilor care au intrat în contact direct cu cei doi, pe lângă prezentatoarea Mirela Vaida sau echipa de machiaj și alții cu care are contact în mod constant. Se pare ca mai mulți angajați au început să aibă probleme. Doi șoferi și doi cameramani ar avea simptome specifice. De asemenea, un reporter a acuzat și el anumite probleme de sănătate.

Amintim că tot azi am precizat că Veronica nici bine nu a revenit pe scenă, că a și lipsit din nou de la emisiune. Vulpița nu ar fi fost prezentă la Acces Direct ieri din cauza unor probleme de sănătate care au obligat-o să stea acasă și să se relaxeze. Despre aceste probleme a vorbit soțul Veronicăi, Viorel, care a spus că tânăra are probleme cu stomacul și chiar i-a transmis însănătoșire grabnică și salutări.